Odstavené auto na parkovisku Černyševského 48

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Baša 20. apríla 2018

Auto blokuje parkovacie miesto pred vchodom do Tatra centra na Černyševského ulici číslo 48 od jari 2017. V januári 2018 mu vypršala EK a TK. Majiteľ bol požiadaný o odstránenie, ale nestalo sa tak.

19. máj 2018

Anonymný užívateľ

Ešte jeden tip, ako sa zbaviť vrakov: Odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie! :-)
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
P.S. A aj mestské časti by mali automaticky zasielať informáciu o takýchto vozidlách na Okresný úrad Bratislava - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií.
16. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská časť Bratislava – Petržalka zistila na základe EČV, prostredníctvom príslušného orgánu totožnosť a bydlisko držiteľa vozidla, ktorému bola následne odoslaná výzva na odstránenie vozidla. Po jej doručení mu začala plynúť 60 dňová lehota na odstránenie. Ak si do uplynutia lehoty držiteľ vozidlo neodstráni, urobí tak mestská časť Bratislava – Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
20. september 2018

Odpoveď samosprávy

Vozidlo bolo odstránené držiteľom vozidla v lehote udelenej vo výzve na odstránenie vozidla, odoslanej mestskou časťou Bratislava - Petržalka.

Ing. Ladislav Milincký, oddelenie životného prostredia, mestská časť Bratislava - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania