Stromy zasahujúce do cesty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Ladislav Hlohinec 19. apríla 2018

dobrý deň, bolo by možné na ulici Agátová orezať stromy a kríky pri ceste? Zasahujú do vozovky, ktorá sa v tom mieste zúžila a pri strete 2 áut je problém sa bezpečne vyhnúť. Ako vidno na obrázku aj aktálna oprava cesty to obchádza čo je tiež na zamyslenie. Okraje ciest samozrejme zanesené blatom, štrkom. Dakujem.

20. apríl 2018

čierna mačka

Len dodám, že oprava cesty dnes 20.04.2018 nebola v smere od ulice Na vrátkach nijako označená, takže nerovnosť povrchu vozovky si vodič všimne na poslednú chvíľu (hlavne keď tesne predtým musí sledovať križovatku). Neorezané stromy a kríky, zasahujúce do cesty, sú trvalým problémom aj na ulici Na vrátkach - už sme na to viackrát upozorňovali MČ, ale zatiaľ bez výrazného zlepšenia.
25. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Na komunikáciách Na vrátkach a Agátová sme zadali dodávateľovi orezať stromy a kríky popri ceste po celej dĺžke v oboch smeroch od LPG čerpačky až po hasičov na konci Saratovskej.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
09. máj 2018

Martin

Dobry den, chcel by som Vas upozornit a zaroven Vas poziadat o kontrolu vykonania prac orezania zelene, nakolko do pondelka 7. Maja nebola zelen na komunikacii orezana v celej dlzke ako ste informovali. Jedna sa najmä o cast od krizovatky Drobneho/Na vratkach po krizovatku Nejedleho/Na vratkach.
Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.