Prenosné značenie pod hradom Devín

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Matej 23. apríla 2018

Na Slovanskom nábreží pod hradom Devín prebieha zrejme nejaká rekonštrukcia, je tam oplotením uzavretá časť chodníka/cyklotrasy. Od minulého týždňa však pribudli prenosné značky zákaz vjazdu bicyklov a zákaz vstupu chodcov. Nevidel som tam žiadny oznam s vysvetlením, žiadne zdôvodnenie. Pri príjazde-príchode od Brány Slobody navyše žiadne označenie nie je. Chodci aj cyklisti tento zákaz samozrejme ignorujú, keďže takéto značenie nedáva žiaden zmysel. Pokiaľ tam hrozí nejaké nebezpečenstvo, mal by tam byť zreteľný oznam a vytvorené podmienky na bezpečný prechod.

24. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.
Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
02. máj 2018

Roman Salkovic

Toto znacenie je tam uz od minuleho roka. Ak sa nemylim, cely cas sa tam nic zasadne nedialo. Asi sa opat caka na neaky projekt, tak ako na Devinskej ceste kde je zosunuty svah. Predpokladam, ze tento pripad suvisi s oslabenim svahu a rizikom padu kamenov. Tie znacky samozrejme kazdy ignoruje. Ako by sa aj dali respektovat, ked na hlavnej ceste nie je ziadna info o obmedzeni chodcov alebo cyklistov a ak uz niekto prejde ten pol kilometer peso, tak sa predsa nevrati naspat obklukou cez Devin. Tie znacky su uplny nezmysel, ale aspon pekne vidiet, ako (ne)funguje hlavne mesto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania