Odvoz odpadu - Vajnorská 77

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Emilia Kvasnicova 27. apríla 2018

Velmi pekne prosim mesto o pomoc s odvozom odpadu po jarnom upratovani- bytovka na ulici Vajnorska 75-79. Odpad je ulozeny za barakom pri smetiakoch a v blizkosti detskeho ihriska (vchadza sa z Pluhovej).
Prilozene foto.

27. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vyriešenie.

Kancelária starostu
02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia životného prostredia a územného plánovania na likvidáciu veľkorozmerného odpadu z domácností organizuje mestská časť vždy na jar a na jeseň pristavovanie kontajnerov v rámci harmonogramu jarného a jesenného upratovania. Harmonogram je uverejňovaný na našej webstránke a informácia je zasielaná aj na správcov, na emailové adresy, ktorými MČ disponuje. Harmonogram v súčasnosti prebieha: viď.link: www.banm.sk/data/files/12034_rozmiestnenie-velkoobjemovych-kontajnerov-jar-2018.pdf

Zber komunálnych odpadov z domácností s obsahom škodlivých látok (staré náterové hmoty, odpadové rozpúšťadlá, pesticídy, oleje a tuky) organizuje Magistrát hl. m. SR BA v spolupráci so spoločnosťou ARGUSS, s.r.o. na jar a jeseň za súčinnosti mestskej časti. Zber prebehol 25.3.2017 v areáli EKO – podniku VPS – link: www.banm.sk/data/files/11999_harmonogram-jar-2018-skodlive-latky.pdf. O predmetnom sú taktiež informovaní správcovia a obyvatelia prostredníctvom webstránky.

Veľkorozmerný odpad aj odpad s obsahom škodlivín možno zároveň bezplatne odovzdať v zbernom dvore spoločnosti OLO a.s., Stará Ivanská cesta 2, v pracovných dňoch a v sobotu od 8.00 do 18.00 hod. Ďalšie informácie o možnosti uloženia odpadov link: www.banm.sk/moznosti-ulozenia-odpadu/.



Kancelária starostu
16. máj 2018

Emilia Kvasnicova

Odpad sme si svojpomocne na etapy odviezli. Podnet som zadala dufajuc,ze nam odpad pomoze mesto odviezt naraz,kedze sme nemali k dispozicii auto s vleckou.
Mozete podnet uzavriet. Dakujem
20. jún 2022

Emilia Kvasnicova

Prosim o vymazanie podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania