Aktualizovať podnet
Ropné produkty vyliate na sídliskový trávnik plus parkovanie

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Ropné produkty vyliate na sídliskový trávnik plus parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Rimo Ramejka 23. apríla 2018

Pred bytovým domom Cyprichova 82, 84 a 86 neustále parkuju osobné automobily. Inak, na tomto sídlisku je to úplne štandard. Neviem čo robí m.ú.Rača a čo robia občania dotknutej bytovky na foto (asi im to nevadí) ale dnes ráno tam bol smradlavy flak vyliatych ropných produktov a to pred vchodom 84. Fotografia č.3 – vid stopy pneumatík, že sa tam naozaj jazdí. To je bezočivosť najhrubšieho zrna. Dalšie fotografie sú náhodné, ked boli zachytene automobily pred bytovkou na trávniku. Ako občan žiadam týmto o riešenie.

24. apríl 2018

atómové digitálky

Ako občan žiadať môžeš, a my ako MÚ na teba......, bude ti vyhovené , a za chvílu bude stále niekto niečo žiadať.Uznaj ,že takto sa driemať v práci nedá!
24. apríl 2018

Rimo Ramejka

Ved nedriemaj a pracuj! Nech je z teba konečne nejaký úžitok.
11. máj 2018

Rimo Ramejka

Toto je hanba m.ú. Rača, že ani len vyjadrenie k tomu nie sú schopní dať.
17. máj 2018

Eva Miklankova

Dobrý deň,

kontaktovali sme políciu o zabezpečenie kontroly dodržiavania dopravných predpisov aj v tejto lokalite. Prosím o spoluprácu občanov, aby v prípade, že dochádza k porušovaniu predpisov, kontaktovali políciu, ako kompetentný orgán takého priestupky riešiť.

Ďakujeme a zostávame s pozdravom
17. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodič motorového vozidla, ktorý parkuje na verejne prístupnej zeleni porušuje Zákon č. 8/2009 § 25 odst. (1) písm. s). Z uvedeného dôvodu sme požiadali Mestskú políciu, aby sa v tejto oblasti zamerali na kontrolu dodržiavania uvedeného predpisu zákona. S pozdravom
17. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci "Odkazu pre starostu" boli hliadky Mestskej polície Expozitúry Bratislava III zaúlohované. Zvýšený výkon hliadkovej činnosti v uvedenej lokalite bude zabezpečený v rámci možností personálneho stavu tunajšej expozitúry a plnenia ďalších úloh v zmysle Zákona o obecnej polícii v rámci Okresu Bratislava 3. Problém statickej dopravy a nedisciplinovanosti vodičov nie je problémom len Cyprichovej ul., ale celého Okresu Bratislava 3, kde je tunajšia expozitúra vecne a miestne príslušná konať. Z toho dôvodu je táto problematika riešená príslušníkmi mestskej polície operatívne, vzhľadom na personálne možnosti tejto expozitúry. Respektíve sú bezodkladne preverované podnety od občanov, ktoré sú oznámené telefonicky cestou telefonickej linky číslo "159", alebo 02/44634804.

S pozdravom.

Veliteľ Mestskej polície Expozitúry Bratislava III

hl. kom. Mgr. Ján Kocsis
18. máj 2018

Rimo Ramejka

"Z uvedeného dôvodu sme požiadali Mestskú políciu, aby sa v tejto oblasti zamerali na kontrolu dodržiavania..."
Vážení, sem žiadna mestská polícia nezavítala od posledných komun.volieb 2014. A toto je problem. A ak zavíta, tak musí riešiť každých 100 metrov nejaký priestupok okolo parkovania a preto sem nechodia. Toto je stav našej spoločnosti. Apatia a nezáujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania