Rozbitá dlažba pri ihrisku na Borskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Dufi The DDT 24. apríla 2018

Rozbite kachlicky okolo byvalej fontany v parku na Borskej. Vedla je detske ihrisko s hupackami a materska skola. Bolo by vhodne aspon odpratat rozbite a uvolnene kachlicky, ak uz nie rovno opravit a obnovit celu dlazbu.

10. máj 2018

Dufi The DDT

To som netusil ze poslat pracovnika podniku VPS s kyblom, metlou a lopatou, aby rozbitu dlazbu pozametal a odniesol do odpadu je az taky zlozity problem.
09. júl 2018

Marta

... to čo bol problém pre Miestny úrad KV a podniku VPS vyriešil promptne p. Ing. Tóth z GIB (Generálny investor BA). Zo dňa na deň zariadil upratanie rozbitej dlažby (ešte 5.6.2018) okolo fontány napriek tomu, že okolie fontány nepatrí do ich kompetencie. Ešte raz vďaka pán Tóth. Takže rozbitá dlažba je uprataná, novú dlažbu by mohol zabezpečiť MiÚ KV.
07. jún 2019

Martina Melišíková

Tiez by som chcela reagovat na rozbitu dlazbu na ihrisku pri Borskej. Ide o najblizsie ihrisko z myslim najvacsej skolky v Karlovej Vsi, kde sa deti casto hraju. Rozbitu dlazbu deti chytaju do ruk, hadzu - nekonecne im vysvetlujeme, ze to nie je hracka a mozu sa porezat. Popravde radsej usek obchadzame. Ihrisko by si blizkostou pri skolke zasluzilo rozsirenie, ozivenie, viac hracich prvkov..nie kazdy smeruje k miestnemu uradu. Ak obnova ihriska ako takeho nie je mozna, prosim v mene viacerych rodicov aspon o odpratanie rozbitych dlazdic, pripadne upravu / odstranenie celej dlazby. Dakujem.
09. február 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, reakcia samospravy nebude? predmetnu parcelu po kuskoch spravuje Magistrat hlavneho mesta https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/c/8wyek a https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/c/3R16R a https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/c/PJXBV
10. február 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, administrator pre Karlovu Ves, urcite sem patri status "vyriešený"?
vsak ta dlazba je pomaly rozdrvena na prasok...
poprosim preposlat samosprave so ziadostou o vyjadrenie k podnetu (a samotny podnet potom oznacit ako rieseny/nerieseny)
dakujem
10. február 2020

Admin KV

Dobrý deň, pán Bartošovič. Ospravedlňujem sa, išlo o chybu. Ďakujem za upozornenie. Podnet som opätovne preposlal samospráve.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
12. september 2020

Tamara Janecova

Prosime o opravu chodnika na ihrisku, ved sa tam hraju deti.. Stav k 12.9.2020, dakujem
16. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Uvedena plocha nie je detske ihrisko.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
16. september 2020

Tamara Janecova

Tak je tam zla predlozka, nie "na" ihrisku, ale "pri" ihrisku. Napriek tomu je hadam zrejme, ze dlazba potrebuje opravit. Prosime o riesenie podnetu, dakujem
16. september 2020

Marta

Dobrý deň,
pani Trubínyová, prosím Vás a ako by sa mohla táto plocha pomenovať? Sú tam "koníky" a tak sa tam skoro každé dieťa s rodičmi idúc zo škôlky zastaví pobehať, pohúpať sa...
Bývalá fontána patrí sice GIB (Generálny investor BA), ale o okolie by sa snáď mohol postarať Miestny úrad. V prípade, že Mú už nemieni zrevitalizovať fontánu (čo je veľká škoda!), tak by sa tam mohlo urobiť ihrisko, prípadne nejaký altánok na posedenie...
Bohužiaľ táto plocha je jednou zo zlých vizitiek práce Mú.
17. september 2020

Dufi The DDT

"Koniky" tam uz dlhsiu dobu nie su, myslim ze MiU KV ich dal odstranit v ramcie "akcie" redukovania detskych ihrisk po celej KV. Deti sa tam ste hravaju ale uz v podstatne mensej miere. :-( V poslednej dobe tam ale cim viac vidat miestnych asocialov ktori si z toho spravili vonkajsie "karantenne" posedenie.
03. október 2020

Tamara Janecova

Prosim o opravu rozbitej dlažby, stav k 3.10.2020, dakujem
14. november 2020

Lukáš Bartošovič

jesenne listie schova(lo) iste nedostatky, no to asi nie je riesenie, ze...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania