Mierová-plná naložených nákladných áut

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Maja 29. apríla 2018

Dobrý deň, touto cestou chcem upozorniť a požiadať o riešenie situácie na Mierovej, Ružinov.Celý deň po ceste idú hlinou naložené nákladné autá z výstavby AS Mlynské Nivy,včera bolo 21.00 hod. a stále chodili, za 15minút prešlo 8 naložených áut.Je to hrozné–hluk, prašnosť, idú rýchlo.Prázdne autá idú späť po Gagarinovej, resp. Mierovej.Ide aj o to, že tieto naložené autá ničia novú cestu–za ktorú sme dlho "bojovali".Dočkali sme sa jej minulý rok,kedy bol daný nový povrch.Na základe súčasnej situácie nová cesta nevydrží,pretože také množstvo plne naložených áut zničí novú cestu.Preto chcem požiadať o riešenie situácie,odkloniť autá tak,aby aj tie plne naložené autá išli po Gagarinovej, resp. inou trasou,lebo takto je to veľmi zlé!!!Ďakujem.Maja

05. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že riešenie podnetu nie je v kompetencii hlavného mesta SR ako správcu komunikácie. Vo predmetnej veci je potrebné kontaktovať mestskú políciu Bratislava, resp. Políciu SR.

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania