Parkovanie na Timravine

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Na Timravine medzicasom parkuje snad kazdy, kto pride do Bratislavy. Okrem hluku, znemoznuju velakrat auta prechod po chodniku ( najma v zimnych mesiacoch). Zaujimave je, ze odtahova sluzba prichadza kazdy den na Galandovu ul. po auta kt. stoja na rezidencnych miestach a kde paradoxne nezavadzaju. V letnych mesiacoch su rezidencne miesta (10ks) poloprazdne.

31. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Timravinej ulica je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a magistrát ako správca sa stará o dodržiavanie pravidiel cestnej prevámky na komunikáciách ako aj za odťah za odťah neoprávnene stojacich vozidiel. Váš podnet sme preto zaslali kompetentným pracovníkom magistrátu na vyriešenie.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

02. september 2013

Andrea

Dobry den, Dnes sa nedalo prejst po Timravine autom bez toho, aby sa auto nevyhlo na krajnicu protiiducemu autu. Parkuju tu auta od Senca, Banskej Bystrice az po vychod po oboch stranach. Je to katastrofa! Nic sa nezmenilo, nastupom septembra sa to len zhorsilo. Tym, ze sem prisla raz mestska policia davat "papuce" sa naozaj nic nezmeni. Znacenie bez znaciek na Galandovej a stlpiky tiez ostali. Takze napriek slubom absolutne ziadna zmena. Super samosprava! Andrea

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania