Fontána pred Starou tržnicou

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Dušan 06. mája 2018

Fontána pred Starou tržnicou na nám. SNP už opäť funguje. Nebude to ale trvať dlho. "Odborníkom", ktorí fontánu spustili vôbec nevadí, že z najvyššej trysky strieka voda prakticky mimo fontánu. Nefúkal vietor, je to proste zle spravené, alebo má voda príliš vysoký tlak. Keďže fontány majú uzatvorené okruhy prietoku vody, bude fontána striekať dovtedy, kým všetka voda nevytečie von. Čerpadlo pôjde nasucho, zadrie sa opäť bude dôvod na veľkú opravu. Gratulujem.

08. máj 2018

Filip

"Keďže fontány majú uzatvorené okruhy prietoku vody, bude fontána striekať dovtedy, kým všetka voda nevytečie von."

Toto nie je celkom pravda. Fontany maju okrem toho dodatocny privod vody, ktory tiez sluzi na prvotne naplnenie fontany.
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že predmetná fontána Lev s erbom na Námestí SNP je v správe mestskej organizácie Generálny investor Bratislava, ktorú sme o Vašom podnete informovali.
Pre Vašu informáciu, fontána bola bola uvedená do prevádzky dňa 19.4.2018. S prevádzkou fontány máme v tomto roku obrovské problémy, nakoľko okolo fontány je zriadený detský kútik. Z uvedeného dôvodu fontána je denne popísaná kriedou a do bazénu fontány sú nahádzané odpadky rôzneho druhu, hlavne však kúsky chleba a rožky. Tieto sa vo vode rozmočia s upchávajú trysky. Z našej strany je nutné niekedy 2 x denne zabezpečiť prečistenie trysiek a upraviť výšku strykov.

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
17. máj 2019

Martin

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania