Výtlky na Priehradnej ul - ulica Na piesku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Jarmila 07. mája 2018

Zátačka, kde Priehradná ulica prechádza v ulicu Na piesku je veľmi nebezpečná. Je veľmi úzka a krajnica je plná výtlkov. V najužšom mieste je na krajnici jama, ktorá má asi 40 cm a stojí v nej stále voda . Vznikajú tu pri stretnutí 2 áut nebezpečné situácie, kedy sa môže stať, že jedno auto "spadne" do jamy/vody a poškodí si os. K väčšej tragédií môže dôjsť, ak tam spadne cyklista, ktorých tu veľa jazdí.
V minulosti bola v zátačke namaľovaná deliaca čiara, ktorá jasne rozdeľovala cestu . Vodiči tu majú tendenciu jazdiť stredom, hoci nevidia do zátačky.

09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Preveríme ho a budeme Vás informovať, pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
15. máj 2018

martin

Nebolo by odveci keby sa (aspoň v tejto neprehladnej a nebezpečnej zákrute) vybudoval chodník/cyklocesta pre chodcov a cyklistov - kedže je to oficiálna cyklotrasa kt. má spájať Ružinov a Vrakuňu. V tejto zákrute je ešte miesto rozšíriť tú cestu až k plotu toho pozemku.
10. august 2018

Katarina Mechurova

Dobrý deň. Tiež si myslím, že by bolo vhodne urobiť chodníky na tejto ceste. Výstavba na ulici Na piesku je plnom prúde, opäť pribudnú ďalšie auta, ľudia ...a chodníky nič. Kedysi sa to považovalo za samozrejmosť. No, kedysi tu boli záhrady a pár chatiek, cesta bohato stačila na tých pár aút. No, už sa treba prispôsobiť súčasným podmienkam. Ja by som sa napríklad kľudne išla prejsť pešo s kočíkom do Ružinova, ale netrúfam si.
10. september 2018

Anonyn

dobry den , v akom stave je tento podnet?

tato ulica je uzka, neprehladna, bolo by fajn ju upravit.Taktiež aj zelen na okolo je prerastena

vdaka za info
22. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, výtlk bol v zákrute opravený ešte v roku 2018. Dosypané boli aj okraje cesty asfaltovou drťou. Vybudovanie chodníkov a celková rekonštrukcia je v tejto časti komplikovaná, keďže pozemky vlastnia súkromný majitelia. Mestská časť nemá finančné prostriedky na takúto rekonštrukciu. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
28. november 2019

Jarmila

Tento podnet dávam znova. Po ID 51488 je tu označený ako vyriešený. Ak si porovnáte foto z mája 2018 so súčasným stavom, tak výtlky sú ešte väčšie.
Ide o úzku, frekventovanú cestu. Krajnice treba spevniť a nakresliť čiary na cestu. Ide o "pravouhlé" zátačky, vodiči tu jazdia stredom cesty.
28. november 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Jarmila,
podnet otváram a preposielam samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
23. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

najkritickejšie výtlky boli v priebehu minulých rokov opravené, okraje cesty boli dosypané asfaltovou drťou.

S prianím pekného dňa
Kto? Referát dopravy a pozemných komunikácií

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania