Chýbajúce osvetlenie v parku na Kvetnej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. mája 2018

Dobry den,
V parku medzi Kvetnou a Viktorinovou ulicou chyba verejne osvetlenie, po veceroch sa tu zliezaju rozne ľudia co piju alkohol a robia hluk a je nebezpecne tadeto prechadzat. Prosim Vas o dobudovanie osvetlenia, samozrejme lampy so strieskami, aby neosvetlovali zbytocne okolite domy a nesposobovali svetelny smog. Dakujem

12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
25. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že Ste v minulosti na svoj podnet nedostali odpoveď. Momentálne sa snažíme odpovedať aj na staršie podnety. O vašom podnete sme informovali Sekciu správy nehnuteľností.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za zaslaný podnet, považujeme ho za opodstatnený a zaradíme ho do investičného plánu novej výstavby verejného osvetlenia v Bratislave. Sme si vedomí situácie, kedy v posledných rokoch bolo zlepšovanie kvality verejného osvetlenia zanedbávané. Záujmom Hlavného mesta SR Bratislavy je systematické zlepšovanie kvality verejného osvetlenia rovnomerne v celom meste. Vzhľadom na veľké množstvo podnetov k novej výstavbe verejného osvetlenia bude vybavovanie podnetov realizované postupne, pričom samotnej výstavbe nového osvetlenia predchádza vypracovanie projektovej dokumentácie a verejné obstarávanie na zhotoviteľa stavby. Plán novej výstavby verejného osvetlenia budeme postupne zverejňovať.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
28. január 2021

Anonymný užívateľ

Anonymný užívateľ - 07. mája 2018,
osvetlenie je už dávno osadené.
Podnet vyriešený :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania