Tažke autá plné zeminy na Kazanskej ul

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Camillius 07. mája 2018

Váž. pani starostka. Už niekoľko týždňov sledujeme nepretržitý prejazd ťažkých nákladných aut plné zeminy (15-20t) ktoré veľkou rýchlosťou jazdia po Kazanskej ul. Celí týždeň aj v sobotu. Samí prach a zemina spadnutá na ceste. Len za doobedie som ich zachytil na kameru 80 aut plných ťažkej zeminy. Cesta od Slovnaft až na koniec Kazanskej ul.je aj tak totálne zničená.Nehovorím o hluku ktorý je s tým spojení. Domy a novostavby sú tesne postavené pri ceste od (ul.Svornosti až po Uzbeckú ul.) nehovorím o tom že každú noc sú na tejto rovnej ceste preteky aut a motoriek.Na tomto úseku je mnoho firiem a veľký pohyb osôb a detí čo chodia do školy na Podzáhradnu ul. Dôvod prečo sa na tomto 2 km úseku neobmedzí rýchlosť a vjazd do obytnej zóny.Podľa prepočtu na tomto úseku býva cca 2000 osôb.

09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Kaznaská ulica je v správe hlavného mesta a preto Váš podnet bude odstúpený Magistrátu hl. m. SR Bratislavy na riešenie.

Mgr. Kovácsová Monika
ref. DaMK
MiÚ Podunajské Biskupice
09. máj 2018

Common Ennemy

Autá teda majú jazdiť po vedľajších cestách?

A čo sa týka vjazd do obytnej zóny. Hádam by ste tam nechceli 30kmph, kúpili ste si byt pri hlavnej ceste.
09. máj 2018

David 1

Tie nákladiaky hádam nebudú klučkovať v uličkách Biskupíc alebo D.Honov. Kazanská ul. je predsa hlavný bulvár v tejto časti mesta a tak jedine po nej budú smerovať nákladné autá. Tie tam jazdili aj pri výstavbe všetkých novostabieb , ktoré vyrástli v tesnej blízkosti uvedenej ulice.
09. máj 2018

Camillius

zober si ich pred tvoj dom
09. máj 2018

David 1

Ja chvalabohu nebývam nalepený pri hlavnej švorprúdovej ceste...
09. máj 2018

Camillius

Ty si sa vedel narodiť ja tam tiež nebývam bývajú mi tam starý rodičia.Môžem ti poslať foto môjho 5.izb.bungalovu
09. máj 2018

Common Ennemy

Camillius: kúp si nabudúce byt nie na najhlavnejšej ceste v okolí. Alebo sa máju teleportovať nákladiaky? Sprav mi tvoj návrh ako by mali tie autá ísť tak, aby túto cestu nevyužili? Aha, ty si si len kúpil byt pri hlavnej ceste a teraz ti vadia autá. Tak smola. Nabudúce si to možno dopredu zvážiš. Poradím ti - nekupuj si ho ani pri letisku, železnici, dialnici, električke...tiež tam budeš mať hluk :D
01. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania