Opustený Ford Focus

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
🌳 07. mája 2018

Na parkovisku v správe magistrátu pred vchodmi Tbiliská 23-25 stojí opustený Ford Focus bez platnej TK/EK https://www.seka.sk/ov/EC121805000397060B22A7

Na vozidle je dlhšie aj výzva na odstránenie z OŽPaMZ, ale údaje už nie sú čitateľné. Nie som si preto istý, že od zverejnenia uplynulo 60 dní. Prosím o zaslanie na magistrát pre preverenie termínu a následne aj odťah.

09. máj 2018

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Dobrý deň,

podnet tak ako píše aj prispievateľ patrí do kompetencie magistrátu hlavného mesta.

So srdečným pozdravom
10. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že dňa 16.04.2018 bola oprávnenej spoločnosti zaslaná žiadosť na odstránenie vozidla.

Ďakujeme za trpezlivosť a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
10. máj 2018

🌳

Som zmätený, ten červený Ford je nejaký iný než modrý Focus PD825EA, ktorý som hlásil (prosím admina nemazať EČV, nech nevznikajú takéto nedorozumenia).

Hádam aspoň ten prvý komentár patril k tomuto podnetu, len skoro mesiac čakania na odťah je celkom dosť.
10. máj 2018

Edita Višvaderova

Červeny ford je tu nahlaseny je na ňitovej ulici je to z ineho podnetu
29. máj 2018

🌳

Je bežné, že za mesiac a pol "oprávnená spoločnosť" nie je schopná vozidlo odstrániť? Nemá v zmluve žiadne časové obmedzenie? Prosím Hlavné mesto SR Bratislava aby ju pourgovalo.
19. jún 2018

🌳

Ubehli ďalšie tri týždne a autíčko pomaly zapúšťa korene. Sú to tiež už dva mesiace od údajného informovania oprávnenej spoločnosti so žiadosťou na odstránenie vozidla.

Je možné cez OPS získať kontakt priamo na zodpovedného pracovníka? Ak nie, tak prosím aspoň o urgenciu. A budem dúfať, že sem Oddelenie vzťahov s verejnosťou nevloží zase fotku nejakého úplne iného vozidla.
19. jún 2018

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,
podnet bol opätoven preposlaný na Magistrár hl. mesta Bratislava.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
26. júl 2018

🌳

Auto začiatkom týždňa zmizlo, aj keď sa obávam, že ho len nahradilo iné - rovnaká značka, farba aj typ, akurát iná karoséria a je na GB značkách. Akoby sa jeho majiteľ po pol roku vrátil z ostrovov a svoju britskú rachotinu vymenil naspäť za slovenskú. Možno len konšpirujem, uvidíme.

Vzhľadom na to, že mesto autá podľa všetkého neodťahuje (viď ignorácia v tomto podnete ale hlavne komentár MÚ tu https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/54624/vozidlo-bez-ecv-dlhodobo-odstavene-nepojazdne ) prosím označiť ako Uzavreté a nie Vyriešené.
06. august 2018

🌳

Prosím uzavrieť (Vyriešený alebo Uzavretý, neviem). Konšpiračná teória sa nepotvrdila, obe autá sú preč :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania