Bezdomovecky autokemping

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

takyto stav je tu uz druhy rok. mam pocit ze obyvatelov pribuda.

31. júl 2013

Lubo

a na druhej strane parku zakladaju novy
31. júl 2013

Lubo

prvi navstevnici si iz priniesli batozinu
31. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu uvádzame:
uvedený problém nám už hlásili obyvatelia bytového domu na Trenčianskej ul., pracovníci referátu životného prostredia a vps uskutočnili v minulom týždni obhliadku, kde bolo zistené, že znečistenie sa nachádza na pozemku parc.č. 9451 k.ú. Nivy, ktorý je zapísaný na LV č. 297 v prospech vlastníka Hlavné mesto SR Bratislavy a je v jeho priamej správe. Dňa 25.7.2013 sme písomne upozornili magistrát hl. mesta aby zjednal nápravu.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
01. august 2013

jan

vsade su, ja tento problem riesim v petrzalke, kde si urobili leharko pred materskou skolkou na Tupolevovej ulici a nikto s tym nic nerobi, a najviac ma vie prekvapit , ked rodicia idu pre svoje autisticke deti do tejto specialnej skolky, ze im to vobec ale absolutne vobec nevadi, to je take nase "slovenske".dolezite ze mame velke auto!:-) riaditelka skolky, ma na to odpoved ze vsak to je len cez leto.
len, aby sme nedopadli nabuduce leto tak, ako v indii ze vsade nam budu na ulici lezat nasi spoluobcania bez domova a pomaly sa medzi nimi prechadzajuc potkany na vybehu za ich maskrtami z okolitych kontajnerov.
01. august 2013

Nivy

mna prekvapuje, ze bezdomovec ukradne spred obchodu nakupny vozik v cene 200-300 eur (naozaj stoja tolko, niektore aj viac) a potom sa s nim beztrestne premava po meste. Staci povedat, ze ho "nasiel". Mestski ani statni policajti to neriesia, mesacne len u nas na dvore najdem 1-2 voziky, oni ich pouzivaju dovtedy, kym sa im nedolamu kolieska, potom ho nechaju tam, kde dosluzil. . Len v tomto parku je ich 6 kusov. okrem toho rozobrate chladnicky (strhnuty obvodovy plech, ten zberne vykupuju, s ostatnym sa uz bezdakom nechce zaoberat. A ja aby som potom rozmyslal, kam s tym zbytkom.
05. august 2013

Marek

Poliat benzinom a zapalit ten odpad. Policia riesit taketo prkotiny nebude a ludi (ako uvadzate pani riaditelku) uz vobec nie. Ono totizto socializmus urobil hlboke stopy v ludoch. Lenze socializmus uz nie je a vlada na to ser..
Radsej si ludia v autobuse sadnu po bezdomovcovi, ako by ho vyhnali.
05. august 2013

Nivy

no lenze,, to este nakoniec ja dostanem pokutu od mestskych alebo od hasicov...
08. august 2013

Zuzana

ja nechapem ako je mozne, ze mestske casti -kompetentni k tomu enormne narastajucemu problemu nezaujmu radikalny postoj a konkretne riesenie...bezdomovci tu vzdy boli a budu, v nedavnych casoch sa aspon zdruzovali na opustenych, perifernych miestach...je chore, ako sa MČ necinne prizeraju tomu, ze sa postupne infiltrovali na sidliska, do blizkosti ludskych obydli
09. august 2013

Nivy

magistrat stale nereaguje. maju snad dvojmesacne prazdniny?
02. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k Vášmu podnetu uvádzame, že priestor bol vyprataný a dočistený.

Lucia Weinbergerová, kancelária starostu
05. september 2013

Nivy

Dakujem magistratu aj MC Ruzinov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania