Vylomené dvere na bývalej škôle Znievska 26

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Katarina 15. mája 2018

Dobry den.Na byvalej skolke na Znievskej 26 v Petrzalke su opat vylomene dvere v zadnej casti skolky,smerom k bytovemu domu,kde je opat strhnute i plotove pletivo.V skolke sa opat zdrzuju bezdomovci,rovnako ako i pred touto stavbou.Nakolko okolo chodia deti do skoly a maju z tychto ludi i strach,bolo by vhodne opatovne skolku a vchod do nej zabezpecit,ako to bolo v minulosti.Dakujem

18. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Pracovníci odd. sociálnych vecí miestneho úradu MČ Petržalka vykonávajú pravidelne šetrenia a monitoring ľudí bez domova v Petržalke. Pri šetrení dňa 17.05.2018 v priestoroch bývalej škôlky na Znievskej ulici č. 26, ako aj v priestoroch celého areálu, sa nikto nenachádzal. Pracovníci sociálneho oddelenia našli len otvorené dvere, ktoré popisujete. Za týmito dverami sa nachádza malý priestor, z ktorého sa nedá vstúpiť do priestorov bývalej škôlky.
V prípade, ak sa pracovníci sociálnych vecí pri monitoringu ľudí bez domova, stretnú s ľuďmi, ktorí potrebujú pomoc, poskytnú im sociálne poradenstvo, odporúčajú im sociálne zariadenia, kde môžu prenocovať, ak majú v Petržalke trvalý pobyt, pomôžu im vybaviť osobné doklady, prípadne im za určitých podmienok môžu poradiť ako si môžu vybaviť poskytnutie sociálnej pomoci.
O Vašom podnete bude informovaný majiteľ budovy bývalej škôlky.


mestská časť BA-Petržalka
18. máj 2018

Katarina

Je pekne,ze pracovnici urobili setrenie,avsak jednorazovo to nemusi priniest zelany vysledok.16.5.okolo 14hodiny boli videni 2muzi vychadzajuci zo zadveria budovy,minuly tyzden rovnako.
Cenim si pomoc ludom bez domova,avsak treba brat ohlad i na ludi zijucich a najma pravidelne prechadzajucich okolo danej budovy,najma vo vecernych hodinach,kedy sa tu pohybuju tiez deti,nakolko v blizkej ZS prebiehaju az do 20tej hodiny plavecke treningy Verte,ze ani dospelemu toboz nie dietatu nie je prijemny stret s ludmi,o ktorych nevie co od nich ocakavat.Uvitam preto castejsie kontroly a najma uzavretie budovy majitelom.Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania