"Zrušená" značka na Majerníkovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš 02. augusta 2013

Zrejme pri zásobovaní nejaké nákladné auto "zrušilo" dopravnú značku.

05. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetná komunikácia nie je v správe MČ Bratislava - Karlova Ves. Správcom komunikácie na Majerníkovej ulici je Hlavné mesto SR.

Zároveň posielam administrátorovi stránky podrobný zoznam všetkých komunikácií v Bratislave, aby vedel určiť zodpovednosť samosprávy, keďže pravidelne určuje nesprávne zodpovednosť mestských častí.

--
Ing. Martin Patoprstý
vedúci referátu dopravy a cestného hospodárstva
MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI
BRATISLAVA – KARLOVA VES
Nám.sv.Františka č. 8, 842 62 Bratislava 4
05. august 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, pán Patoprstý, administrátor OPS je dobrovoľník, ktorý za svoju prácu na rozdiel od pracovníkov MÚ a Magistrátu nedostáva žiadnu odmenu a jeho úlohou nie je suplovať prácu zamestnancov samosprávy.

Štandardný postup pri spracovaní podnetov je na OPS takýto: 1) administrátor podnet zasiela tej samospráve, ktorej územia sa týka, 2) kompetentný pracovník MÚ podnet rieši alebo určí zodpovednú organizáciu, ak ňou nie je samotný miestny úrad, 3) administrátor zmení zodpovednosť a podnet zašle príslušnej organizácii.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.
07. august 2013

Peter

mohol by este administrator fotky otacat :) prosiiim. dakujem
13. január 2014

Michal Molčányi

Po tom, čo značka s odlomeným stĺpikom zmizla, bola nová značka osadená na stĺp verejného osvetlenia (viditeľný na fotografii zadávateľa podnetu). Treba však povedať, že úsek zákazu zastavenia sa týmto premiestnením predĺžil o niekoľko metrov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania