Odstránené pletivo a rušenie nočného kľudu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený

Dobry den,poprosil by som najst riesene ohladom muru pri skolke na Kameliovej ulicu zo strany Stavbarskej ulice.Pravidelne v nocnych hodinach tam vysedavaju psickary a stekot otravuje obyvatelov Stavbarskej 42-54.Po odchode psickarov prichadzaju narkomani,ktory si priamo pod nasimi oknami aplikuju drogy a vykonavaju osobnu hygienu.Ostava po nich neporiadok.Toto sa deje aj pocas dna.Po narkoman tam vysedavaju opilci,ktorych hluk uz 2 tyzden v skorych rsnnych hodinach je neznesitelny,neviem naco je tu mestka policia.Poprosil by som najst riesenie, natiahnut chybajuce pletivo na tom kusku ,kde chyba , alebo odstranit mur v celej dlzke.Dakujem vopred za riesenie.

14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Preveríme ho a budeme Vás informovať, pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
30. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spomínaný plot je v súkromnom vlastníctve. Nepatrí mestskej časti, preto MČ nemôže vykonávať žiadne zásahy. V prípade porušovania zákona alebo rušenie nočného kludu volajte políciu. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
21. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestská časť pravidelné okolie upratuje aj za prítomnosti policajtov. To čo je v kompetencii MČ naplno vykonaváme tak aby stav v tejto lokalite bol priaznivý. ale spomínaný plot je v súkromnom vlastníctve. Preto žiadam podnet uzavriet alebo označiť za vyriešený.

Mgr.Henrieta Dvorská

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania