Výtlky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Tomas Buzinger 15. mája 2018

Poprosime o opravu vytlkov, ktore vznikli po zime.

15. máj 2018

Tomas Buzinger

Týchto výtlkov vzniklo po zime viac a nachádzajú sa na ceste pri bytovom dome Galbavého 1.
15. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Zaradili sme ho do plánu opráv, ktoré budeme postupne realizovať. Tohtoročný objem prostriedkov vyčlenených na opravy ciest, parkovísk a chodníkov sme už vyčerpali. Pokúsime sa získať ešte dodatočné prostriedky v druhom polroku a navýšiť tohtoročný rozpočet.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
16. máj 2018

Martin CHUDY

dobrý deň. p. Bagar, žiaľ veľmi nie je vidieť ktoré úseky ste opravili, skôr vnímam že už takmer všetky chodníky a cesty sú už v pomerne katastrofálnom stave a ak sa skutočne nezačne s ich opravou tak sa do 2 či 3 rokov úplne rozpadnú. Ja rozumiem, že za 1-2 roky sa nedá opraviť všetko čo sa roky zanedbávalo ale výtlkov , rozpadajúcich sa chodníkov, droliaci sa asfalt, veľké praskliny a to takmer všade . Stačí sa prejsť po sídlisku . Takže budete musieť premyslieť vyššiu investíciu a skutočne začať riešiť stav. O ucpatých kanáloch na okrajoch ciest a rastúcej burine kde už takmer niekde nie je vidieť kde je ešte akože chodník/kraj cesty a kde už nie nehovoriac.
16. máj 2018

SelfMan

@Martin +1
ono je pekne, ze sa komplet spravila cast Agatovej od Dubravcickej az po hasicov, Len ta samotna Dubravcicka, je tankodrom.
16. október 2018

Viliam

Podnet vyriešený - teraz opravené výtlky na ul. Galbavého aj Považanovej, len na tento kúsok na začiatku ul. Galbavého už nevydalo?
15. jún 2019

Tomas Buzinger

Galbavého-cesta-výtlk

Dobry den, na ceste pri Galbaveho 1 sa opatovne vytvoril po zime vytlk pri kanaly. Je to uz po treti krat na tom istom mieste, co to nahlasujem.

Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania