Černa stavba + skládka - Tupolevova a Markova ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Tupolevova ulica: na terase sa sa z nicoho nic zjavilo toto pristavane cudo. Komu patri prosim terasa? Kto dal povolenie na tuto pristavbu? Predmetna terasa sa nachadza na rohu Markovej a Tupolevovej ulice. Predmenta skladka sa nachadza z boku obytneho domu na Markovej ulici.

05. august 2013

Robo

Boze to ako je vymalovany ten panelak to je nieco nenormalne.Cela petrzalka jeden hnoj.
05. august 2013

Juliette

Keby pan stazovatel v danej lokalite byval, vedel by, ze to "cudo" tam uz davno bolo. Len teraz mu urobili novu fasadu.
05. august 2013

jan

juliette ak tam teda byvate, vam to vobec nevadi co mate pod domom a okolo domu? smutne ,ze musite takto reagovat, ja nie som stazovatel, ale tato stranka je o tom ,pokusit sa otvorit ludom oci a mozno par veci v tomto nefungujucom systeme odstranit. a predstavte si ze tam byvam 30 rokov, ale nastastie nie tak aby som sa na to musel pozerat. a predstavte si, ze som v tom danom objekte este ako student aj robil:-) prajem krasny den a neruseny vyhlad na to" CUDO" lebo inac sa tomu neda povedat.
06. august 2013

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
pochôdzna terasa na Tupolevovej ul. nie je majetkovoprávne vysporiadaná. Bytový dom na Tupolevovej 1,3, je v správe Bytového družstva Bratislava I. Nebytové priestory, v ktorých je zriadené reštauračné zariadenie FLIP, má prevádzkovateľ prenajaté od vlastníka, ktorým je spoločnosť FINBUILD, a.s. Astrova 3, Bratislava. Tá prístavba tam stojí už niekoľko rokov a podľa informácii stavebníka ju má riadne povolenú. Predpokladáme, že opravili fasádu prístavby (nepodlieha ani ohláseniu ani stavebnému povoleniu). Odpad, na ktorý poukazujete, sa nachádza taktiež na pozemku, ktorý má prenajatý prevádzkovateľ reštaurácie. Vyzveme ho, aby ho odstránil.


Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
08. január 2014

Fofo

mne to nepripadá ako čudo, mne pripadá čudné, že sa stavali, tak široké terasy pri týchto typoch panelákov a vo väčšine sú nevyužité z oboch strán, rozpadávajúce sa, plné odpadkov a pod.
20. marec 2014

m

ta pristavba je nova a dost sa tam buralo, takze by to mal aj tak niekto cele preverit.
28. august 2020

Miroslav Letovanec

Takýto stav je tam stále!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania