Umiestnenie veľkokapacitného kontajnera na Kuklovskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Dagmar 17. mája 2018

Podľa harmonogramu rozmiestnenia veľkokapacitných kontajnerov mal byť v dňoch 17. 5. až 18. 5. 2018 pristavený kontajner na mieste "Kuklovská-parkovisko pod múrom".
Napriek tomu, že na uvedenom mieste bol počas celého dňa priestor na umiestnenie kontajnera, tento bol umiestnený síce pod múrikom, ale pri číslach domov 9-33, čo je 600m od miesta, kde mal byť podľa rozpisu pristavený.
Zdôrazňujem, že na mieste "Kuklovská 31-33-vnútroblok" bol pristavený kontajner 21.3.2018, a na mieste "Kuklovská - oproti č. 58" bol pristavený kontajner 17.4.2018.
Pre budúcnosť je potrebné usmerniť ľudí zodpovedných za správne umiestnenie kontajnerov tak, aby obyvatelia jednej lokality nemali pristavený kontajner v priebehu troch mesiacov trikrát a iné lokality vôbec.
Verím, že omyl sa nezopakuje.

18. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Podnet sme odstupili nasmu podniku VPS, ktory od maja t.r. VKK pristavuje,

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
13. september 2018

Dagmar

Podľa harmonogramu mal byť veľkokapacitný kontajner v dňoch 13.9. až 14. 9.2018 pristavený na mieste "Kuklovská-parkovisko pod múrom". Parkovisko pod múrom je označované pre tieto účely od nepamäti na začiatku Kuklovskej ulice (druhá fotka) a nie pri bytovkách (prvá fotka), kde síce múr je tiež, ale kde obyvateľom je kontajner pristavený inokedy. Opakovane je teda kontajner pristavený na nesprávnom mieste, a to aj po mojom upozornení z minulosti. Dôvodom iste nebol nedostatok miesta, ale neznalosť zamestnancov, resp. ich neinformovanosť zo strany obce. Je možné akceptovať aj iné miesto na dočasné pristavenie kontajnera (trávnik, chodník), avšak nie o niekoľko 100m ďalej, a to pod iným múrom! Dúfam, že do tretice sa táto situácia opakovať nebude.
14. september 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet sme odstupili pracovnikom VPS, ktori VKK pristavuju.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
01. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Od čias zverejnenia podnetu prešli roky. Funguje harmonogram pristavovania kontajnerov, je aj zverejnený na stránke Miestneho úradu MČ Karlova VEs.

Podnet je vyriešený.

Beata Boháčiková, ref. dopravy a verejného poriadku Miestny úrad MČ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania