Obsadené miesta zamestnancami klientského centra

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Jaroslav 21. mája 2018

Na verejnom parkovisku parkuje veľa áut zamestnancov klientskeho centra. V plnších hodinách potom klienti centra nemajú kde zaparkovať. Závora ich pustí pretože nepočíta autá zamestnancov, že tam ostanú parkovať, ale predpokladá, že zaparkujú na parkovisku pre zamestnancov (ktoré nie veľmi dávno rozširovali a býva prázdne). Dokonca jeden pán na drahom SÚV sa ani neunúva ísť cez závoru, ide rovno cez chodník.

22. máj 2018

Eo

vy tam pracujete ci mate tak vela veci na vybavovanie ze mate taky prehlad?
22. máj 2018

Jaroslav

Idem okolo do práce a občas sa prejdem na obed alebo večeru do Freshmarketu a narozdiel od väčšiny pozerám okolo seba a nečumím do mobilu :).
A je zaujímavé tam sledovať ľudí ako nevedia nájsť miesto, možno je chyba v závore, že vie, že nie je miesto a pustí. Ale načo potom za naše peniaze rozširovali zamestnanecké parkovisko keď je teraz poloprázdne a bežný človek sa na neho nedostane. Rovnaký problém je aj na parkovisku na druhej strane centra, kde má aj Yeme parkovisko. Lenže to je veľké a ešte sa nezaplnilo.
22. máj 2018

Andrej

obcas ide niekto aj cez travnik!!! skuste nabuduce toho velkomozneho pana odfotit ak budete mat stastie
05. jún 2018

Jaroslav

Včera tam chudák s vlečkou behal dokola, pravda, ani štandardne by nezaparkoval možno. Ale zo 10 áut zamestnancov kebyže parkuje kde má tak by možno tie dve miesta vedľa seba našiel :).

Tá biela Honda Civic na fotke, ďalej pri vchode strieborný Nissan X-Trail na vyhradenom mieste pre vozíčkárov (ten chudák čo naozaj má problém chodiť a potrebuje dačo raz za uhorský rok vybaviť aby hľadal miesto inde..), audi, bmw v rohu pri Yeme. Môžem pokračovať, stačí prísť pár krát skoro pozrieť na parkovisko a ako tie autá po záverečnej o 15tej zmiznú, Dacia Sandero Stepaway na parkovisku z druhej strany. Zamestnanecké parkovisko včera minimálne 15-20 miest voľných, ale tam sa plebs nedostane cez závoru.

Cez trávnik, cez chodník, kade sa dá, chodia hlavne tí čo zabudli doma zapnutú žehličku (alebo majú iný smiešny dôvod sa ponáhľať) a zblbla závora a nepustila ich, alebo nechcú zaplatiť to euro za parkovanie. (plus ten pánko v suv z bavorska, ale toho som raz videl, chodí okolo 7..).
06. jún 2018

Andrej

preco je podnet nerieseny?
22. jún 2018

Jaroslav

Prečo je to ako Neriešené?? Stále sú tam tie isté autá, pred 7:00 prídu, obsadia si "svoje" miesta a sú tam do záverečnej. Uzavrel podnet asi niekto z týchto parkujúcich predpokladám..
Zamestnanecké parkovisko má kopu voľných miest. Ak teda páni zamestnanci musia parkovať 3m od budovy, v tieni, tak otvorte závoru aj na zamestnanecké parkovisko aby tam mohli ísť aj normálni ľudia..
28. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol preposlaný na klientské centrum. Čakáme na vyjadrenie.


Kancelária starostu
03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia Okresného úradu v Bratislave zamestnanci boli upozornení, aby parkovali na parkovacích miestach určených pre zamestnancov. Zamestnanci so ZŤP môžu parkovať na miestach určených pre invalidov, aby mali bližšie ku služobnému vchodu.

Kancelária starostu
31. júl 2018

Jaroslav

Nič sa nemení.
Prosím o sprístupnenie parkoviska pre zamestnancov aj pre klientov - nech je to férové :). Teraz sú prázdniny tak je menej áut, v septembri to bude zase zaujímavé..
04. september 2018

Andrej

presne tak ved to centrum je pre klientov - obcanov, tak otvorte obe parkoviska.
23. august 2020

Antónia

Je to síce 2 roky staré, ale napíšem....pracovala som na OÚ a za 2 roky som nedostala zamestnaneckú kartu od zamestnaneckého parkoviska, lebo vraj, podľa prednostu, NIE SÚ. Nikto z môjho oddelenia kartu nemal, ani z vedľajšieho, lebo NIE SÚ. Takže preto zamestnanci nemohli tam parkovať. A pri odchode, keď si riaditeľ v yeme zmyslel, že zamestnancov cez rampu nepustí bez zaplatenia parkovného, tak im SBSkár umožnil síce aspoň prejsť cez prvú rampu zamestnaneckú, no potom tam je aj druhá rampa, ktorú už pustiť nevedel, na to už ozaj trebalo tú kartu, ktorú nikto nikdy nevidel a preto to zamestnanci boli nútení obísť aj cez chodník. Takže toľko k tomu. Neviem ako to funguje teraz, ale v roku 2018 to bol problém v kartách, že zamestnanci ich jednoducho nedostali ani keď ich pomaly každý mesiac dožadovali

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania