Hrdzave verejne osvetlenie.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jan 05. augusta 2013

Kedy zacnete riesit hrdzave verejne osvetlenia po celom meste komplexnejsie? Alebo cakate, ze casom odhrdzaveju a padnu na niekoho?

07. august 2013

ibratislava

Riešenie problému je presne také ako vravíte. Hrdzavé stĺpy mesto mení až po ich páde alebo výraznom náklone... Sám som takto nahlasoval kompetentnej osobe na magistráte už 5 stĺpov kde jeden padol, jeden sa nebezpečne nahol na ku oknu obytného domu, ďalšie dva boli nabúrané motorovým vozidlom. Všetky vymenili. Možno to bola náhoda, ale po takomto veľkom "defektom" počte stĺpov v mojom okolí prebehla kontrola zvyšných a na vedľašej ulici dokonca všetky vymenili...
11. august 2013

Igor

Keď už sme pri tom tak aj na Mierovej a Hraničnej by chcelo ponatierať
lampy,zabradlia čiary na zničených cestách lebo tie už neopraví nikto nakolko už dlhé roky chátraju a ľudia sa aj dlhé roky ozývaju.no ked sme pri tých lampách chcel by som vedieť či sa ešte nikto za tie roky neozval s tým že na konci hraničnej je nad Jamou pri bránach je totálna tma nakolko sú lampy tak daleko od seba že proste človek nevidí.a ako náhle idete od MC Donalds po liečebnu na hraničnej,Nevidíťe absolutne kadial idete a do čoho nabúrate.No a na Bajkálskej je daleko viac nedostatkov ako toto takže netuším na čo sa čaká.
17. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

realizácia náterov stožiarov verejného osvetlenia na Bajkalskej ul. bude vykonaná v mesiaci október 2013. Vzhľadom na finančné obmedzenie nie je možné vymeniť všetky stožiare v celom meste naraz, obnova sa preto realizuje postupne v jednotlivých rokov v závislosti od množstva pridelených financií.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
07. január 2014

Miro

Na Bajkalskej boli stoziare uz premalovane v letnych mesiacoch.Podnet vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania