Rozjazdený trávnik a mláky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Taketo bazény pre vtáky su popri celej ceste pri pošte Pecnianska, sama mláka, keď je sucho, tak zas prach. Velmi neestetické. Navyše auta parkujú blízko prechodu pre chodcov, chce to koncepciu a malú investíciu, nakresliť čiary a zasadiť nejaké kríky.

08. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Oddelenie územného rozvoja a dopravy prekonzultuje s dopravnou políciou možnosť vyznačenia vodorovného značenia na komunikácii. Po schválení a vyznačení značenia bude zo strany oddelenia životného prostredia zabezpečená ďalšia revitalizácia zelene.

mestská časť BA-Petržalka
31. marec 2019

Juraj Priesol

Zaujimalo by ma, v akom stave je tento podnet. Po takmer 10 mesiacoch je situacia stale bez viditelneho vysledku. Prikladam fotku sucasneho stavu - papuc by sa tu dalo porozdavat... sam mam auto, no radsej zaparkujem 5 minut od domu, ako by som mal parkovat na hulvata...
18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyznačenie parkovacích státí na komunikácii je možné len na časti komunikácie (Pečnianska č.15 až č.25) pri jej zjednosmernení. Ich vymaľovanie bude súčasťou novej parkovacej politiky a regulácie parkovania.

MÚ BA - Petržalka
18. jún 2019

Luboš Šmidák

Takze to nechate vyhnit az kym nepride parkovacia politika. Take bratislavske.. proste tam chodte dat tie zelene ucka, nasypte tam zeminu, zasadte travnik alebo nejake skalky za pat korun a nevyhovarajte sa tu neustale.
30. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ako sme aj avizovali, v lokalite boli vyznačené parkovacie miesta. Spolu so značením bolo vykonané obnovenie zelene, pričom jej prejazďovanie v posledných mesiacoch neevidujeme.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? 2022

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania