Vrak auta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Juraj Pavlovič 22. mája 2018

Dlho zaparkovaný vrak auta na parkovisku.

24. máj 2018

Anonymný užívateľ

Ešte jeden tip, ako sa zbaviť vrakov: Odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie! :-)
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
P.S. A aj mestské časti by mali automaticky zasielať informáciu o takýchto vozidlách na Okresný úrad Bratislava - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií.
31. máj 2018

Michaela Biharyova

Okresné úrady riešia vozidlá s ŠPZ bez platnej STK a EK. Toto vozidlo nemá značky a je v zmysle zákona o odpadoch považované za vrak (odpad). S tým by sa mal vysporiadať správca komunikácie. Už som v tomto kontaktovala Magistrát, aby vyzvali majiteľa na odstránenie vozidlo. Žiaľ na tomto parkovisku sú tak rozparcelované pozemky s rôznymi vlastníkmi, že je ťažko určiť na koho pozemku sa tento vrak nachádza,
07. jún 2018

Michaela Biharyova

Auto už bolo pred dvoma týždňami nahlásené na miestny úrad mailom. V najbližších dňoch by mala byť umiestnená výzva na odstránenie vozidla.
19. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Na uvedené vozidlo umiestní MsP výzvu na odstránenie vozidla majiteľom do 60 dní.
V prípade neodstránenia, vozidlo bude postúpené na odstránenie.

S pozdravom

Kancelária starostu
15. august 2018

Lukáš Bartošovič

mozete oznacit ako vyriesene, dnes som tadial prechadzal a na oznacenom mieste a ani v blizsom okoli sa predmetne vozidlo nenachadza (v danej oblasti parkovali len vozidla s ECV a v dobrom stave)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania