Prikázaná rýchlosť

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Daniela K. 08. augusta 2013

Na úseku Jelačičova 10-14 ostala neopravená vozovka ako následok po tisíckach nákladných aut a miešačiek, ktoré tade chodili počas stavby Centrálu. Ďalšia vec je, že pred školským dvorom je osadená dopravná značka prikazujúca 30 km rýchlosť, ktorú nikto nedodržuje, a tak autá najmä nákladné a dodávky vletia do dier na ceste na veľkú radosť obyvateľov. A ak sa chceme dostať na Miletičovú, tak Žellova ulica vyzerá ako prekážková dráha so samými dierami.
Prepáčtem že nemám adekvátne obrázky, ale neovládam a nemám takú technológiu, agregát stále hučí ako lietadlo, ktorí štartuje...

08. august 2013

fowner

Predpokladam (dufam), ze mesto da opravit Zellovu ako vynutenu investiciu investorovi Meinl Residence, kedze po dostavbe Centralu by ju opat premavka zo stavby MR poskodila.
12. august 2013

Anonym

nehovor ze nemas mobil! mal si to nafotit na mobil
12. august 2013

frantisek

Je jedno ci mesto da stavebnikovi Meinl Residence (to uz malo dat stavebnikovi Centralu) ako vynutenu investiciu. Mestu by nemalo byt jedno, ze sa tam nicia trojejbusy, ktore su v jeho majetku.
13. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oprava výtlkov prebieha podľa plánu. Momentálne sa opravujú výtlky na Trávnikoch, nasleduje Štrkovec a potom príde na rad Starý Ružinov. Žellovu ulicu opraví investor stavby Meinl Residence.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
21. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v Vášmu podnetu, v ktorom poukazujete na výtlky na Jelačičovej ulici 10 - 14 oznamujeme, že v súčasnej dobe sú už opravené v úseku, ktorý je
v správe mestskej časti.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania