Aktualizovať podnet
Prejazd cez Vajnorské jazero

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Prejazd cez Vajnorské jazero

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Uzavretý
meno
Vajnorák z BA 28. mája 2018

Dobrý deň, MČ Vajnory,

v poslednej dobe si všímam, že auta, ktoré nechcú čakať v zápche pri železničnom priecestí ( smerom na Ivanku pri Dunaji), si skracujú cestu cez Vajnorské jazero. Uvažuje MČ Vajnory, že spraví závoru aj pre tento smer?
Ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Vajnorak z Ba

29. máj 2018

Nacbo Tysi Pacient

No skracovanie je az poza Zlate piesky cez pole ku CONRADU popri dialnici.
keby chytila iskra z vyfuku tak im ta psenica cela zblkne a same SUVcka
lebo po poli neprejde nejaka Corzicka Cooper MINI :D

A nie zavory aj ked tato oblast je rekreacna nech spravia prepojenia
Ivanka letisko Ivanka Zlte piesky Zlate piesky Avion Rastocna
a natiahnu Ruzinovsku po Letisko mozno az Ivanka alebo Elektricku z Vajnorskej aspon po Metro
Sak to je trafene ked si niekto kupi RD v nejakom trojuholniku v Grobe alebo nejaku Slnecnicu v poli za PEtrzalkou a bez auta sa tam nedostanec aj to jedinou pristupovou cestou a nemas ziadnu alternativu Toto je zle
vznikaju uzavrete bloky ustiace do radial ktore spicke nestihaju a nieje alternativa. Vyvlastnit koridor pre Eleltrkicku vela to pomoze
Taky Hornbach sa da cez sklad obist akurat krizovanie kolaji je problem...
31. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Vajnorák z BA
Ďakujeme za podnet ktorý ste nám poslali cez portál Odkaz pre starostu. Osadenie závory a príjazdovej ceste k Vajnorským jazerám bolo odsúhlasené na základe požiadaviek obyvateľov Vajnor. Stavebná komisia sa dohodla, že vjazd na jazerá zo strany od železničného prejazdu bude označené iba zákazovou značkou a povolený je iba s výnimkou vydanou miestnym úradom. Nedodržiavanie vjazdu je dopravný priestupok, ktorý môže byť sankcionovaný pokutou. O povolenie vjazdu môžu požiadať obyvatelia s trvalým pobytom vo Vajnoroch, rybári, a majitelia chát a pozemkov v lokalite pri Vajnorských jazerách. Povolenia sa vydávajú na kancelárii stavebného úradu.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

03. jún 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň, MČ Vajnory,

prepáčte, ale dať zákazovú značku, ktorú nikto nerešpektuje? Dnes mi prešlo okolo mojej chaty za 3 hod asi 150 aut!!!Myslite, že je to stále rekreačná oblasť? Za celý mesiac som tu nevidel policajta! Vajnorské jazero by malo slúžiť na relax. Nedá sa tu vôbec ani športovať, pretože tu jazdia autá strašne rýchlo a nepredpokladám, že značky ako KE PO, PD atď majú povolenie na vstup???
S pozdravom
Vajnorák z BA
05. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Váš podnet, ktorý pán starosta postúpil mestskej aj štátnej polícii so žiadosťou o častejšie kontroly.
Dostali sme už vyjadrenie od mestskej polície, že to berú na vedomie a budú v rámci služieb častejšie vykonávať kontrolu na Vajnorskom jazere.
Veríme, že sa situácia zlepší.
S pozdravom


Mária Horváthová
sekretariát starostu
06. jún 2018

Zuzana Horváthová

Dobrý deň, a čo bude s cestou, ktorá vedie nie okolo Koliby Vajnorák, ale okolo šrotoviska, popri železničnej trati a záhradkách, a až potom sa cesta napojí na asfaltovú cestu pri Vajnorských jazerách. Tam nie je asfaltová cesta, ale len zem, a tade si teraz autá skracujú cestu, a idú ako ako blázni. Práši sa tam, a sú tam vyjazdené koľaje a nie som ochotná stále upravovať cestu, aby tam neboli vyjazdené koľaje!!!! Za pol hodinu tam prejde asi 40 áut, jedno za druhým! A to hovorím za všetkých susedov - záhradkárov na "uvedenej skratke". A najhoršie je to v piatok. Ďakujem
06. jún 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň, pani Horváthová,

tiež som si všimol, že niektoré autá si skracujú cestu. Je to strašné, ako ľudia nerešpektujú značky. Kde sú policajti. Pán Starosta mohli by sme spraviť stretnutie s obyvateľmi Vajnorského jazera a dohodnúť ďalší postup. Ne nemysliteľné koľko aut prejde cez Vajnorské jazero.
06. jún 2018

Vajnorák z BA

Prečo ste uviedli, že podnet je vyriešený, keď nie je !!!! Možno keby ste tam mali chatu alebo bývali, tak by ste zmenili status na riešenie!!!
06. jún 2018

Vajnorák z BA

Nová trasa - Prejazd cez Vajnorské jazero

Dobrý deň, MČ Vajnory,
na základe podnetu pani Horváthovej zo dňa 06.06.2018 Vás žiadame o zavedenie novej rampy pre oblasť, ktorá je vyznačená na obrázku. Je nemysliteľné, aby si ľudia takto skracovali cestu. Navrhujem stretnutie so starostom mestskej časti Vajnory. Možno by Vám pomohol video, kde bude vidieť, ako ľudia nerešpektujú značky.
Ďakujem za riešenie podnetu a nie dať status vyriešené, keď to stále trvá!!!
S pozdravom
Vajnorák z Ba
07. jún 2018

mino

tade si cestu skracujú autá už dlho a legálne, nie je tam žiadna značka zakazujúca vjazd a tým pádom sú tieto autá na bágri legálne, už som na to upozorňoval ale bez výsledku a tu nastáva problém aj pri komunikácii s miestnym úradom a cyklomágom Mrvom ktorý nie je schopný odpísať ani na maili a nie to ešte riešiť niečo na bágri. Milý susedia tento človeka na celý báger kašle, koľko už opravuje komunikácie, orezáva kríky, stromy a pod.koľko riešil rampu a koľko rieši zákaz vjazdu ktorý nikto nerešpektuje a to si nemusíme klamať aj minulé leto tam bol extrémny pohyb vozidiel ale žeby niekto riešil pokuty??? Pardon raz ma zastavili po deviatej večer pred rampami. U nás nechal postaviť schody podotýkam na čierno bez platného povolenia ale kto doriešil blato na ulici po ktorej aktuálne chodí množstvo ludi a nechávajú po sebe bordel??? Poriešil to sused lebo tam bolo po členky vody a blata a sám zo svojich peňazí, aj nedávno opravoval jamy na tejto ceste!!!!
Jednoducho tento človek a miestny úrad to má hlboko v ..........!! Ale možno teraz keď idú voľby a on chce byť primátor tak sa vám bude strkať do r..i!! A počkajte na záchytné parkovisko pred Nay pre našich milovaných susedov z okolitých satelitov ktoré on veľmi podporuje!!! A kto má rozum a pozrie si stavbu diaľnice D4 tak pochopí že je to hlúposť.
07. jún 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň, pán Mino,
zákaz tam je pretože autá, ktoré nemajú povolenie by tam nemali vôbec jazdiť. K ostatnému len poviem, že máte veľkú pravdu. V prípade parkoviska pred Nay som už písal na FB a komentoval jeho trapné video. Tiež som mu dal otázku, či by sa mu páčilo, keby mal pred domom parkovisko a neodpísal mi. Navrhujem sa spojiť a isť spolu na MČ, keď bude mať vyhradený čas pre obyvateľov Vajnor.
S pozdravom
Vajnorák z BA
07. jún 2018

mino

Pozor cesta na vrakovisko a popri poli a následný vjazd ku malému jazeru je bez zákazkových respektíve akýchkoľvek značiek!!! Ináč táto cesta popri poli bola upravená navezením kameňa od železníc ale na jeseň a cez zimu sa táto cesta zničila práve vďaka vozidlám ktoré tade prechádzali tam má starosta tiež veľkú skupinu obdivovateľov!!! Takže pokiaľ tade ide vozidlo tak vstúpi na báger legálne!!!! Bez problémov sa môže pohybovať po bágri a bud pôjde smerom cez žel. priecestie alebo sa mu otvorí rampa !!! A keď je najhoršie stoja pri vstupe od koliby Vajnorák a ako náhle prídete a otvoríte si rampu tak vojde za vami lebo je tam časový sklz do zatvorenia závory. Niekedy tam vznikajú srandovné situácie....
11. jún 2018

mino

Ako ste mohli vidieť cez víkend hlavne v nedeľu, boli jazerá obsadené kúpajúcimi s ktorých väčšina nemá povolenie na vstup na Vajnorské jazerá ,tak ako po iné dni veľká premávka, hlúpo parkujúce autá s špz RV, KE a podobne a čo sa udialo .....nič!!! Jednoducho tento systém je zlý a nefunkčný, parkovisko pre kúpajúcich sľubuje cyklomág už roky a nie je vybudované,zákaz nikto nerešpektuje a rampa je cez víkend otvorená, vyhodené peniaze do luftu, ale všetci sú spokojní.
11. jún 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň, pán Mino,
úplne súhlasím. Tiež si všímam, že pán Starosta rieši len svoje veci. Včera značky: BJ,BB,KE,PO a PD a minule som si všimol, že niektoré drahé autá, ktoré majú značku SC alebo TT dostali kľúčik na otvorenie závory.
Celý system je zle nastavený. Najhoršie je, že všetko sa rieši bez účasti obyvateľov Vajnorského jazera ( napr. aj ta rampa).
Pán Starosta alebo MČ Vajnory čakáme na vyjadrenie čo plánujete spraviť. Neviem, či by ste boli radi, keby Vám cez víkend prešlo cca 300 aut okolo domu " záhradkárska oblasť - nie hlavná cesta "??? .
Čakáme na odpoveď.
S pozdravom
Vajnorák
11. jún 2018

mino

Podla mňa sú Vajnoráci už navyknutý ,predsa ráno a večer im tade prejde brutálne množstvo vozidiel takže to berú ako samozrejmosť alebo výsadu aj pre nás ostatných!!!
To je to čo hovorím RAMPA, SCHODY ,CESTY, atd všetko hurá aby som bol pekný ale výsledok žiadny!!! Nedoriešené.Ked my sused povedal že pred nimi čo sú teraz schody tak miestny úrad dal za to 3000€ tak super, hornú cestu stačí vykosiť a upraviť za 500€ a je vybavené a nechodím celú jeseň/zimu v blate!!!
26. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pán starosta opätovne vyzval štátnu aj mestskú políciu, aby robili častejšie kontroly.

Čo sa týka ďalšej rampy, tú stavebná komisia neodsúhlasila.

S pozdravom

Mária Horváthová
Sekretariát starostu
26. jún 2018

Zuzana Horváthová

Čo nám pomôžu častejšie kontroly, keď tam nie je zákaz vjazdu? Sadnite si tam Vy na celý deň, a uvidíte, že koľko áut tade prejde a ako rýchlo!!!! Vaša odpoveď je nedostatočná!!!!!!!!!!
26. jún 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň,
Prepáčte, ale prečo stavebná komisia neodsúhlasila dať ďalšiu rampu? Viete poslať stavebnú správu, aký bol dôvod? Možno keby si stavebná komisia sadla a rátala koľko aut prejde cez Vajnorské jazero, tak by zmenila názor. Je predsa nepredstaviteľné, aby obyvatelia Vajnorského jazera museli odskakovať od cesty pretože nejaký .... ide veľmi rýchlo. Spraviť si prechádzku okolo jazera medzi 15:00 - 18:00 je nepredstaviteľné. Pán Starosta možno by bolo dobré, aby ste si tam sadli a fotili sa pri tých autách čo prechádzajú okolo jazera.
26. jún 2018

mino

pani Zuzana ,zákaz vjazdu tam je ale sa nedodržiava ,respektíve je povolený pre držiteľov povolenia, obyvateľov atd. Problém je že tam hlavne teraz pokiaľ bude vhodné počasie budú chodiť tlupy návštevníkov s vozidlami ktorý nerešpektujú žiadne dopravné značky a žiaľ parkujú ,jazdia a robia bordel po sebe ako hlupáci, vid po pár letných dňoch a smetisko je na svete, samozrejme miestny úrad sa zobudí až teraz a smetiaky bude riešiť až zo začiatkom prázdnin.
Myslím si že aktuálne treba vyriešiť vjazd a parkovanie návštevníkov ,kúpajúcich sa , ale to my obyvatelia nevyriešime ,nemáme pozemok kde by mohli títo ľudia parkovať tak aby sa tam dalo normálne fungovať, starosta to sľubuje už 5 rokov cca ale nevyriešil nič!!! Aj sa čudujem lebo s takéhoto parkoviska mohol mať nejaký výnos s ktorým by mohol financovať poriadok, čistotu ,cesty a mnohé iné veci na Bágri!!!! Jednoducho na bágri nefunguje nič, žiadna zmena, investícia vid cesty ,poriadok pri jazere( asi nikto nie je naivný a nemysli si že kúpajúci si po sebe uprace) proste katastrofa!! A polícia chacha ,my chce starosta tvrdiť že tam prídu cez víkend keď bude plný báger a budú kontrolovať autá či majú povolenie na vstup?!?! Ako vždy nevyriešili nič!!!
26. jún 2018

Vajnorák z BA

Pán Mino,
musím povedať, že ste všetko krásne vysvetlili - ďakujem. Je to už tak. Obyvatelia Vajnorského jazera majú proste smolu. Je mi ľúto, že za tie roky sa nič poriadne neurobilo, aby to bol poriadok. Možno by bolo dobre osloviť každého obyvateľa a ísť za starostom. Každým rokom to bude horšie!!! Pozemok by bol, ale pán Starosta nemá záujem ho kúpiť. Napr. je tam voľne pole smerom na Jurky pumpu.
26. jún 2018

Zuzana Horváthová

Pán Mino,
myslela som cestu, ktorú pán Vajnorák z BA dával do príspevku 06.06.2018, jedná sa o cestu okolo šrotoviska smerom k Vajnorským jazerám (označenú žltou farbou), tam nech dajú zákaz, alebo rampu... Lebo keď tade prejdú tie autá, tak sa k jazerám dostanú legálne a policajti ich tam nemôžu pokutovať.
27. jún 2018

mino

áno tam chýba táto dopravná značka ,ale aktuálne je skorej alebo začína byť skorej problém s návštevníkmi ktorý sa chodia kúpať na báger a tí nerešpektujú dopravné značky ani z jedného smeru!! Ja som si všimol že tento prejazd poza vrakovisko bol hlavne využívaný na jeseň a cez zimu, vtedy aj dosť utrpela poľná cesta povedľa záhrad. Stále je to o tom istom, miestny úrad veselo ignoruje báger, robí len nevyhnutné veci alebo veci do ktorých ich dotlačia ľudia.
17. júl 2018

mino

Dnes pani Zuzana sa dalo vidieť a ešte stále sa dá vidieť nefunkčnosť riešení miestneho úradu, zápcha v smere von z BA a Vajnorské jazerá sú alebo sa menia na rýchlostné skúšky rally ľudí ktorí tam jazdia a využívajú smiešne riešenia mestskej časti Vajnory a ich cyklomága, rampa otvorená ,tade množstvo vozidiel, poza vrakovisko detto. Skvelé pán Starosta. Ďakujem. Možno by bolo vhodné dať obyvateľom bagra zákaz vychádzania v časoch dopravný zápch.
18. júl 2018

Zuzana Horváthová

Prosím kompetentných o zváženie zákazu vjazdu za šrotoviskom resp. o opätovné zváženie rampy na daný úsek.
18. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská časť Bratislava – Vajnory pripravuje projekt dopravného značenia na schválenie na magistráte, a potom upraví prejazd tak, aby nebolo možné si tadiaľ skracovať cestu.

S pozdravom

Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory
18. júl 2018

mino

Pokiaľ tam dáte zákazové tabule nič tým nevyriešite, to ste skúšali a autá chodili a stále chodia bez problémov na bager!!!! Jednoznačne rampy pri vrakaci a pri železničnom priecestí ale musia byť aj reálne funkčné nie ako teraz že sú zatvorené iba v určitý čas a kľúč má kto chce a po otvorení prejde ešte minimálne jedno vozidlo ,tuším po 18tej je rampa otvorená stále takže tadiaľ autá chodia bez problémov!!! Začnite konečne riešiť veci poriadne a nie alibistický ako doteraz!!!; **** KOMENTÁR BOL UPRAVENÝ, LEBO NEREŠPEKTOVAL PRAVIDLÁ SLUŠNEJ DISKUSIE ***
19. júl 2018

mino

Ajajaj už to niekomu vadí, skúste mi prosím ukázať čo bolo vulgárne alebo neslušné na mojom komentáre????? Nechápem???? Už som zaznamenal že zasahujete do kritiky miestneho úradu a teraz znova!! Je zaujímavé že témy týkajúce sa Bagri aj po dlhšej dobe neoznacujete ako neriešené!!! Kľudne si diskutuje sami a chvalte miestny urad ale bezo mňa!!!
20. júl 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň, pán Admin,
nerozumiem prečo skracujete komentár pána Mina. Tiež by sa Vám nepáčilo, keby Vás MČ ignorovala celé roky a akurát čo dokázala spraviť je nefunkčná rampa + dopravné značenie. Najlepšie na tom celom je to, že pán Starosta tu plánuje vybudovať odstavné parkovisko pre autá, ktoré prichádzajú z diaľnice. To rovno môže aj Vajnorské jazero zrovnať zo zemou a vybudovať tu nákupne centrum.
S pozdravom VajnorákzBa
20. júl 2018

Odkazprestarostu.sk

Vážení diskutujúci, komentár p. Mina bol skrátený, lebo obsahoval neopodstatnené invektívy voči zamestnancom miestneho úradu. Prosíme vás, aby ste vo svojich príspevkoch rešpektovali zásady slušnosti. Ďakujeme za porozumenie. :-)

Ján Hefty
www.odkazprestarostu.sk
21. september 2018

Zuzana Horváthová

Pán starosta, asi ste včera neboli na ceste, o ktorej som písala... Opäť to tam vyzeralo ako na diaľnici, plno prachu a neohľaduplní vodiči. Pripájam foto. Ak nechcete tam dať rampu, tak na konci poľnej cesty, ktorá sa napája na asfaltovú cestu k menšiemu jazeru dajte jeden betónový podval a bude aspoň ako-tak niečo vyriešené. Vidím, že sa s tým asi nič nerobí!!!
22. september 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň, pani Horváthova,
ja už neviem čo treba spraviť, aby sa pán Starosta postavil zo stoličky, a konečne konal aj pre časť Vajnorské jazero. Okrem jednej rampy, ktorá nespĺňa úplne svoju podstatu/úlohu sa nič viac nedeje a auta majú voľný tranzit cez Vajnorské jazero. Ja len dúfam, že sa tam nepostaví odstavné parkovisko pre autá, ktoré prichádzajú do BA.
S pozdravom VajnorakzBa
23. september 2018

mino

Susedia len upresnenie, nie parkovisko ale podľa návrhu 3ks parkovacích domov ,a to na poli kde dala foto pani Horvátová!!!
Nie že by som vás chcel nasr....ť! Ale už má nejaký dobrák vypracované štúdie a Mrva o tomto musí vedieť, lebo sa v tomto angažuje!!! Peknú nedeľu. Ináč si všimnite že veci ktoré sa dotýkajú Bágra pan Hefty neoznací ako neriešené aj keby traktory z neba padali!!!
19. október 2018

Vajnorák z BA

Dobrý deň,
plánujete spraviť rampu aj na opačnej strane príjazdu k Vajnorskému jazeru. Momentálne sa stáva, že autá obchádzajú zápchy už aj z opačnej strany. Je nemysliteľné, ako ľudia porušujú pravidla a MČ Vajnory za 12 rokov nič nespravila. Dokedy máme trpieť??? Ja už ani do záhrady nemôžem ísť pretože sa nedá dýchať!!!! Vyhovárate sa na políciu, dopravné značky a nič nerobíte!!!
17. apríl 2019

Vajnorák z BA

Dobrý deň,
od môjho podnetu obehol ďalší rok a stále žiadny termín, kedy bude náprava. Kedy sa plánuje konečne spraviť poriadok??? To potrebujete, aby to občania zobrali do vlastných rúk a ukončili tento bordel?
15. apríl 2020

Stanislav

Súhlasím a bohužiaľ iba potvrdzujem túto katastrofalne neriešenu situaciu a teraz aj uzavretie cesty na bagrivnič nevyriešilo a auta jazdia veselo v protismere tu na jazere každý den v prac. tyzdni ...
08. júl 2020

Vajnorák z BA

Dobrý deň,
dnes som čítal na FB Starostu, že Mestská polícia bude častejšie chodiť na VJ, pretože niektoré auta si v pohode jazdia do protismeru. Minule som to povedal jednej pani a ukázala mi prostredník. Treba tam dať závoru. Polícia tu nebude každý deň. Oni majú inú "dôležitú" prácu.
09. júl 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Vajnorák z BA,
komentár prepeosielam samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
09. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý sme zároveň postúpili na príslušný odborný referát
MÚ Bratislava - Vajnory. Po jeho prešetrení Vás budeme čo najskôr informovať.
Vopred ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

S pozdravom a úctou

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24
19. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

čo sa týka organizácie dopravy a dopravnej situácie na Vajnorských jazerách vôbec, je veľmi ťažké z pohľadu samosprávy prijať také riešenie, ktoré by vyhovovalo všetkým tak, aby sme nediskriminovali ostatných obyvateľov napr. aj Vajnor, ktorí majú úplne rovnaké právo na vstup na Vajnorské jazerá ako ktokoľvek iný, kto má na jazerách buď nehnuteľnosť, alebo k nim má iný právny vzťah.

Vajnorské jazerá sú veľmi vzácna a vyhľadávaná destinácia a to nie len pre samotných Vajnorákov, ale aj ľudí z blízkeho okolia. Mestská časť sa rozhodla pripraviť a realizovať nový dopravný projekt a novú organizáciu dopravy v oblasti jazier z dôvodu nevyhovujúceho až havarijného stavu brehu jazera, kde opakovane došlo k nebezpečným situáciám, ale aj ako prevenciu proti prípadnej havárii s nebodaj tragickými následkami.

Čo sa týka vyriešenia tranzitu, zvýšenému pohybu a väčšieho množstva parkujúcich áut najmä v letných mesiacoch, mestská časť Vajnory uvažuje o vybudovaní lokálneho odstavného parkoviska, mimo centrálnej zóny jazier a tým zvýšiť komfort v oddychovej zóne a v čo najväčšej miere odbremeniť dopravu v tomto jedinečnom mikroregióne – našich Vajnorských jazier. Odstavné parkovisko pri jazerách by mohli vhodne doplniť bicykle z bikesharingovej služby. Návštevníci jazier by sa tak k tesnej blízkosti jazier dostali z parkoviska na zdieľanom bicykli.

Nedodržiavanie dopravného značenia a porušovanie pravidiel cestnej premávky je predovšetkým o ľuďoch a sankcionovanie týchto deliktov dlhodobo riešime nielen s mestskou, ale aj štátnou políciou. Mestská časť v krátkodobom horizonte neuvažuje o ďalších opatreniach obmedzujúcich a regulujúcich dopravu na Vajnorských jazerách.

S pozdravom

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania