Nefunkčná kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin Nýdr 31. mája 2018

Zodpovedný: Magistrát
Prosím o vyčistenie všetkých dažďových vpustí a potrubia na mostoch na Dolnozemskej nad Chorvátskym ramenom a nad Betliarskou. V takomto sú stave.
Ďakujem

31. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
15. jún 2018

Anonymný užívateľ

Informácia z Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.:
Dobrý deň.
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s. spravuje iba okrúhle kanalizačné poklopy. V prípade, ak ide o dažďové vpuste (mriežkovaný poklop), je potrebné sa obrátiť na príslušného správcu komunikácie. Vo všeobecnosti má na starosti cesty 1. a 2. triedy Magistrát a cesty 3. a 4. triedy má na starosti príslušná mestská časť. V prípade ak sa jedná o upchatú verejnú kanalizáciu, tak je potrebné obrátiť sa na náš dispečing na telefónne číslo 0800 121 333.
Ďakujeme za porozumenie.
15. jún 2018

Martin Nýdr

Prečo tu je vyjadrenie BVS-ky? Toto patrí magistrátu, s tým BVS nič nemá, tak ako píšu, dokonca im nepatria ani všetky tie "okrúhle" poklopy, tie môžu byť súčasťou vetiev dažďovej kanalizácie v správe magistrátu, alebo mestských častí. Tento konkrétny prípad - ide o most ako súčasť komunikácie 1. tr. v správe hl. mesta. Uvidíme čo na to magistrát či to vyčistia...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania