Nebezpečná Hydinárska ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Dominik 10. augusta 2013

Zdravím,

na Hydinárskej ulici v Podunajských Biskupiciach jazdia vodiči ako šialení, napriek tomu, že je blízko odbočky na Perličkovú ulicu označená 40-tka, autá tam jazdia aspoň 80 a pomalšie autá, ktoré sa snažia bezpečne prejsť cez retardér, obiehajú. Využívajú to vodiči, ktorým sa nechce liezť na hlavný ťah na Rovinku a takto si skracujú cestu. Nie je tam chodník, je tam veľká rodinná štvrť (a bude čoraz väčšia), mamičky s kočíkmi a pod. Bol by som rád, keby už zdeformovaný retardér vymenili za nový vyšší a dali na ulicu zopár ďalších. Príp, k 40-tke pridali ďalšiu značku označujúcu obytnú zónu, alebo aj prísnejšie označenia.
Takisto by mohla prísť častejšie policajná hliadka, aby videla týchto šoférov v akcii, mestská polícia stojí pravidelne o pár desiatok metrov ďalej, kde kontroluje prejazd áut pri zastávke Vinohradnícka.
Hydinárska ulica (ako ukazuje druhý obrázok) je nebezpečná aj v smere ku križovatke s Devätinovou. Na Hydinárskej stoja autá a to pár metrov od tejto križovatky so STOPkou. Pritom obchádzanie áut je veľmi nebezpečné, kedže z protismeru sa zrazu vyrútia autá vchádzajúce na ulicu. Ľudia by si mali parkovať autá v dvore a na Hydinárskej by sa mali dať označenia zákazu státia. Naozaj sa tam čaká na nehodu. Bol by som rád, keby sa tieto veci vyriešil, žilo by sa tam omnoho lepšie.
Ďakujem

12. august 2013

Anonym

nafot ten retarder
14. august 2013

Dominik

Dopĺňam fotky retardéra
14. august 2013

Dominik

02. október 2013

Klaudia

sam je retard..er
02. október 2013

Dominik

Klaudia, ak nemas nic ine na praci, venuj sa svojim retard(er)om v okoli
02. október 2013

Dominik

Klaudia, ak nemas nic ine na praci, venuj sa svojim retard(er)om v okoli
25. február 2014

Monard

No ako vidím, tak za pol roka sa nič neudialo a je to čoraz horšie, na Hydinárskej teraz parkujú v oboch smeroch a je problém sa prekľučkovať na ceste, ktorá by mala byť prázdna.

Pani starostka, fakt sa čaká na nehodu ???
03. jún 2014

Martin

Nuz, je to na tejto ulici uz kriticke. Ten JUDr. co tam stavia, nech robosov pusti dovnutra, pretoze je cesta casto len velmi tazko prejazdna. Navyse neviem, ci neporisuju dopravny predpis o dodrzani 3m sirky jazdneho pruhu. Navyse tam casto jazdia cyklisti a chodia chodci, pre ktorych je obchadzanie vozidiel nebezpecne, Bude sa niekto tymto zaoberat?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania