Vajnorská - Neoznačená stavba a stavebné práce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý

prosim o presetrenie buracich prac na bastrnakovej budove, roh odbojarov-vajnorska. stavba nie je riadne oznacena a aj ked ide v o buracie prace nadmerne sa v okoli prasi.v tejto lokalite sa uz naozaj neda existovat. Dakujem.

04. jún 2018

Andrej

Kusemu to nevadi ,tak je vsetko ok nie? on miluje stavat (znicene vinohrady) a nicit nasu mestsku cast.
06. jún 2018

Interfejs Konfig

Okrem toho je v okoli cely den strasny hluk a dokonca aj v noci, ked tam chodia kadejake individua na zelezo do zberu... Biznis nejakeho akozepodnikatela ma prednost pred tisickami ludi, ktori tu ziju. Cisty bananistan toto, stavat uz v preplnenej lokalite. Na hlavu!!!
06. jún 2018

Andrej

aj teraz isiel ohromny kudol prachu z tejto plochy
07. jún 2018

Jerome

Zavolajte štátny stavebný dohľad
19. jún 2018

Juraj

Len kusok dalej v pohode povolili stavbu pre oligarchu Kmotrika..mnozstvo bytov, retail, atd atd .. hura .. a obyvatelia kt.sa to nepaci môzu odist .. vdaka pan Kusy
27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie územného konania a stavebného poriadku.

Kancelária starostu
09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia územného konania a stavebného poriadku
stavebný úrad na základe podnetu ihneď ústne vyzval stavebníka a zároveň 4.6.2018 písomne opatrením štátneho stavebného dohľadu, aby vykonal také opatrenia, ktorými zabezpečí:

- denne počas trvania nebezpečenstva neprekročenie limitných noriem pre rozptyl prachu (ak prekročenie 24 hodinovej koncentrácie pre PM 10 – prach, dosiahne hodnotu 30), pravidelné čistenie komunikácií znečistených výjazdom vozidiel zo stavieb, kropenie a čistenie komunikácií a chodníkov priľahlých k stavbe a verejných priestranstiev.

- nepretržité prekrytie kontajnerov veľkoobjemových odpadov na stavbe a pri ich preprave.

Uvedené opatrenie štátneho stavebného dohľadu bolo skontrolované výkonom štátneho stavebného dohľadu dňa 29.6.2018, pri ktorom bolo zistené, že stavenisko je oplotené, stavba je označená dvomi identifikačnými tabuľami pri výjazde a vjazde na stavenisko z ulice Odbojárov. V čase výkonu štátneho stavebného dohľadu sa na stavenisku uskutočňovali práce na ochrane drevín, vyvážali sa zvyšky vybúraného betónu, ktoré pri nakladaní boli polievané, čím sa znížila prašnosť pri manipulácii s týmto materiálom. Zároveň bola čistená komunikácia Odbojárov, ktorá bola znečistená nákladnými autami zo stavby. Uvedené dokladujem v priloženej fotodokumentácii.



Kancelária starostu
09. júl 2018

Jerome

4.juna pisomne vyzvali, statny bol na kontrole az 29.6.??
18. júl 2018

fero

dobry den, velmi pekne dakujem za reakciu ale teraz realita. 1) kym bol napisany prispevok a vy ste napisali reakciu presiel 1mesiac, 2) kropenie pri burani - najskor zburali potom vytiahli zahradnu hadicu a trosku snou saskovali. to mohli ocurat, efekt by bol rovnaky. takto sa to nerobi. 3) ano kazdy vecer chodi okolo auto a cisti komunikaciu ale prach v okoli a hlavne v tesnej blizkosti sa da ratat na kila. radsej uz ani neumyvam auto neoplati sa to. o hlucnosti ani nehovorim. Navrhujem aby ste sa NAOZAJ isli pozret na stavbu a skontrolovali(iba pravidelne kontroly tych babrakov dokazu dodrziavat zakon) prasnost, hlucnost a vsetky tieto srandy zakotvene v zakone. tu sa naozaj neda zit. Dakujeme.
01. august 2018

Igor

a takto vyzera realita v horucavach. bager si skrabka hlinu uz od 6 rana, prachu ze uz nemusim ani ranajkovat.vazena kancelaria starostu naozaj je toto to co sme chceli?
02. august 2018

Paulína

Najväčší rachot a veľké stroje pracujú medzi 6 a 7 ráno. O 7 akoby uťal. V týchto horúčavách sa nedá mať zatvorené okná. Nedá sa tu fungovať.
02. august 2018

Jerome

Kancelaria starostu ma holiday???

Kde su inspektori, ako je mozne, ze je toto dovolene??? Nielen v tejto mestskej stvrti,ale v celej BA!
03. august 2018

Paulína

Pisala som vcera aj na stavebne odd.a dnes rano o 6 konecne ticho...vsimli ste si to? Neuveritelne...
03. august 2018

Jerome

štátny stavebný každý deň !!!
05. marec 2024

Martin Uváček

Dávno neaktuálne, už tam medzičasom stojí nová budova. Uzavrieť.
04. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za aktualizáciu podnetu. Podnet je neaktuálny, preto ho označujem ako uzavretý.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania