Plytvanie možnosťami

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

Dobry den, tato byvala skolka nam tu takto uz niekolko rokov chatra. Je na skodu veci a zlym menom mesta a statu, ze sa nepouziva a nikto sa o nu nestara. Verim, ze tymto oznamom sa mesto zobudi a pred volbami sa opat nieco k dobremu zmeni (a neostane len pri sluboch,).

06. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že budova škôlky súpisné č. 1279 na pozemku registra C- KN parc. č. 4666, k.ú. Petržalka, Mánesovo námestie, nie je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislavy. Podľa výpisu z listu vlastníctva na katastrálnom portáli vlastníkom stavby je Slovenská republika v správe Ministerstva školstva SR. Hlavné mesto SR Bratislava je len vlastníkom pozemku pod stavbou. Nemáme k dispozícii informácie, prečo nie je budova využívaná a aký má s ňou jej vlastník zámer.

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
08. jún 2020

Miro Kulich

Dobry den,

kedy bude opat materska skolka na Cernysevskeho dostupna, pre verejnost? Podla katastra tato skolka patri Hlavnemu mestu.
04. február 2021

Miro Kulich

Dobrý deň, Okolo 900deti bolo odmietnutych v Petržalke pre nedostatočne kapacity materských škôlok. Pritom v Petržalke je viaceré škôlok, ktoré už neslúžia svojmu účelu a niektoré takto chátrajú. Táto škôlka patrí pod Min. školstva, ktoré odporúča predškolskú prípravu pre deti, hoci samo blokuje jej prevádzku. Vodu kázem, ale víno pijem.
30. marec 2022

Miro Kulich

Dobry den, skolka stale nie je skolkou ale ciastocnym skladiskom MS SR.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania