Kontajner

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

Chybaju kontajneri na odpad. Most Lafranconi a hradza, kde denne chodi 1/3 Bratislavy a nikde tam nie su kontajneri. Dnes sme sa boli prejst pri Dunaji na Kapitulske pole a nikde ziaden kontajner kde by mohli ludia vyhodit odpad. My sme odtial priniesli asi 15 kg odpadu. jednak nechapem ludi co to tam vyhadzuju a jednak naozaj nechapem, preco tam doteraz ziadne kontajneri nie su. To je naozaj taky problem. To vazne? Na jednwj strane chceme mat cistejsie prostredie, separovat odpad a na druhej nevytvorime prostriedky. Na tychto miestach vznika zbytocne vela skladok.

27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

SVP, š.p., OZ Bratislava je správcom vodného toku Dunaj a správcom vodohospodárskych objektov ako sú hrádze.
Naša organizácia vykonáva predovšetkým správu vodného toku v zmysle zákona č. 364/2004 Z.z. a zabezpečuje protipovodňovú ochranu v zmysle zákona č. 7/2010 Z.z.
Na objektoch ochranných hrádzi sú prevádzkované cyklotrasy, ktorých správcom je organizácia Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy, ktorá má s našou organizáciou uzatvorený zmluvný vzťah, a ktorá má povinnosť riešenia správy a údržby týchto cyklotrás.
S pozdravom
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Odštepný závod Bratislava
Karloveská 2
842 17 Bratislava
27. jún 2018

Odkaz pre starostu

Na základe odpovede Slovenského vodohospodárskeho podniku bol podnet preposlaný organizácií STaRZ.

Juraj Hurný
[email protected]
26. február 2024

Martin Uváček

Niečo nové v riešení?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania