Parkovanie Viedenská ulica oproti Lebefingeru

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Juraj 03. júna 2018

Na url nizsie je zobrazene parkovisko na Viedenskej ulici oproti restauracii Lebefinger. Parkovisko je obcas otvorene, obcas uzavrete retazou. Podla katastra je pozemok pod parkoviskom mestky, teda parkovisko teda tiez asi patri mestu. Preco teda byva pocas pracovneho dna uzamknuty vjazd retazou, a vecer to zas byva otvorene a evidentne tam parkuje verejnost ?

04. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. jún 2018

Matej

Treba ešte dodať, že pri vjazde na parkovisko sa nenachádza žiadna dopravná značka, ktorá by vjazd nejakým spôsobom zakazovala alebo obmedzovala. Jedná sa teda o svojvoľné uzatváranie mestského parkoviska, na ktoré súkromná spoločnosť nedostala žiadne povolenie.
01. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že parkovanie, ktoré bolo zriadené popri Viedenskej ceste oproti Leberfingeru, ako stavba nebola odovzdaná do majetku Hlavného mesta SR Bratislavy. Mesto preto na nej nezabezpečuje výkon správy.

Ďakujeme za pochopenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
02. júl 2018

Juraj

a na zaklade akeho titulu na mestkom pozemku postavil niekto stavbu a komu ta stavba teda patri ?
17. júl 2018

Matej

Je veľmi zaujímavé, že počas toho ako bol tento podnet v riešení, bolo parkovisko 1-2 týždne otvorené. A ešte zaujímavejšie, že hneď nasledujúci deň ako prišla odpoveď (t.j. v pondelok 2.7.) sa na parkovisku znovu objavila reťaz.
Odporúčam kontaktovať Políciu, lebo toto vyzerá buď na nekalé kšeftovanie s mestskými pozemkami alebo prinajmenšom na nelegálne obmedzovanie vjazdu na verejné parkovisko, keďže tam nie je žiadna dopravná značka upravujúca vjazd.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania