Chaos v kosení vol.2

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 06. júna 2018

Chcem sa spytat kedy sa konecne spoja magistrat a mestka cast, ze vsetko bude kosit len jeden - mestska cast, ktora potom napriklad posle fakturu za kosenie magistratu alebo naopak? Vyzera to strasne, magistrat kosi v inom termine mozno aj menejkrat doroka ako mč. A stane sa ako teraz Magistrat vykosi pozemky na minimum potom sa travnik vysusi a vyzero to tak ako na foto. Vysusena trava od slnka. To preco tak nakratko vykosili? Aku to ma prosim logiku ked sa o to stara tolko uradov?

12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
21. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informuje, že vyriešenie správcovstva k jednotlivým pozemkom v rámci mestských častí nie je v kompetencii odboru životného prostredia a mestskej zelene Hlavného mesta SR Bratislava, preto sa stáva, že údržba pozemkov v rámci jednej ulice vykonáva viacero správcov. Tráva je kosená na výšku cca 2 – 4 cm, nakoľko sa pokosená tráva vyhrabáva. Z hľadiska údržby trávnika nie je možne nechávať dlhšie strnisko a ani v rámci kosenia nevynechávame parcely. Podľa priebehu počasia sa upravuje len počet kosieb do roka. Tento rok, resp. už predchádzajúce 2 roky panuje suché a veľmi teplé počasie, preto sa stáva, že tráva vysychá, čo však nemôžeme ovplyvniť, pretože na plochách nie sú závlahy.

Ďakujeme za pochopenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
25. jún 2018

Peter

Kiezby uz konecne nejaky primator spravil poriadok, tomuto sa to nepodarilo. Moze ist za Fresom do politickeho odpocinku. Nech to kosi iba jeden mestska cast a hotovo. Dakujeme IvoN

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania