Nebezpečné pozostatky

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Zuzana Jašková 06. júna 2018

Tieto opachy, ktoré svojim hrdzavým plechom ohrozujú najmä deti, si na budove pozabudli Slovenské telekomunikácie. Bolo by vhodné, keby ich prevádzkovateľ/vlastník tohto objektu odstránil. Okrem toho, že špatia, sú aj nebezpečné. Ďakujem

21. jún 2018

Zuzana Jašková

Jeden list je potrebné vlastníkovi nehnuteľnosti napísať, aby tie opachy odstránil zo steny. Naozaj počkáte len na to, kedy si tam dáke dieťa ublíži?
22. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská časť nie je vlastníkom budovy. Nemôže zasahovať do majetku iných. Môžeme sa pokúsiť zistiť vlastníka, ale za riešenie a vyriešenie podnetu nemôžeme byť zodpovední.

MČ Petržalka
25. jún 2018

Zuzana Jašková

Ja viem, že MČ nie je vlastníkom nehnuteľnosti. Do objektu chodia zamestnanci Veolia. Pôvodné telefónne búdky patrili Slovenským telekomunikáciám, ten kto preberal objekt, mal žiadať odstránenie. Ale na Slovensku je to tak, všetci sa vyhovárajú na kompetencie a my sa pozeráme na opachy, ktoré sú ešte aj nebezpečné. Naozaj nie je vo Vašej moci upozorniť vlastníka nehnuteľnosti, aby to odstránil už len h hľadiska bezpečnosti chodcov a detí?
18. máj 2019

Jana P

toto su byvale telefonne budky . Pochybujem ze patria majitelovi objektu. To sa fakt nenasiel na urade nikto, kto by sa za rok pokusil napisat telekomu alebo Veolii a ziadal ich, nech si tie budky odstrana z verejneho priestranstva, lebo tam spatia? Neverim, ze tie budky su v sulade so vseobecnym záväzným nariadením mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 2/2014 o ododržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti Bratislava-Petržalka

prosim preto o proaktivne riesenie problemu. Vdaka vopred
02. júl 2021

Martin Uváček

Zvyšky telefónnych búdok už medzičasom odstránili. Podnet vyriešený.
27. júl 2021

Martin Uváček

Podnet vyriešený. Poprosím admina podnet aktualizovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania