Smrad vo Vrakuni na Ráztočnej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Juraj Mikóczi 06. júna 2018

SMRAD, SMRAD A ZASE SMRAD, NEDÁ SA VYVETRAŤ, NEDÁ SA DÝCHAŤ.
HLAVNE KEĎ JE BEZVETRIE. ODKIAĽ TO IDE ???, v priloženom obrázku som dal fotku z google maps ČISTIARNE ODPADOVÝCH VOD a žltým krúžkom som vyznačil plochu kde v rámci areálu uskladňujú čierny KAL. Hlavne že ten kal odstredivou silo zbavujú vody, potom to nákladným kontajnerovým autom sypú na tú plochu, smrdí to tam a mení sa to na prach a vietor to roznáša. A raz za čas platia Vodárne ďalšej firme ktorá to raz za čas niekam odnáša, boh vie kam.
Keby tá plocha aspoň bola zakrytá alebo nech to na tej ploche neukladajú ale hneď odvážajú preč. Plus ešte určite vypúšťajú bioplyn keď majú nadbytok. S tým plynom by sa dali napríklad vykurovať okolité domy ak je toho dosť.

06. jún 2018

Ladislav

Je možné, že sa zápach šíri až do centra mesta? Často cítim zápach až v centre, niekedy aj počas víkendov. Raz som ten zápach cítil po celej Bratislave od Kauflandu v ružinove až pod SNP možno to bolo cítiť aj ďalej.
12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet a zasielame ho Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, ktorá spravuje čističku odpadových vôd vo Vrakuni. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania