Železničné zoradisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Lubos Strpka 07. júna 2018

Takto si štátna firma zjavne pripravuje pozemky na natáčanie postapokalyptických filmov na úkor nás "akcionárov štátu". (akcionárov ktorí pre nehospodárne nakladanie s hodnotami musia pravidelne a viac doplácať na daniach)

Predpokladám že keď mestská časť chce pokutovať pre ne-staranie sa o majetok "štát" by to niekde vrátil :(

31. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie. Čakáme na písomnú odpoveď.

Kancelária starostu
02. august 2018

jani

Treba Filiálku ( zoradisko ) z každej strany zatvoriť ,aby si tam ľudia ako p. Strpka nechodili venčiť psov, fotiť burinu na cudzom pozemku ,alebo priestranstvo nepoužívali ako parkovisko " satarmo". Všade sú tabule o zákaze vstupu a vjazdu, ale zjavne to nik nerešpektuje. Ani p. fotograf. Polícia nič nerobí, že sa porušujú zákazové značky. Je to najväčšie zadarmoparkovisko v Bratislave a na pozemku ŽSR. Takže reči:
"(akcionárov ktorí pre nehospodárne nakladanie s hodnotami musia pravidelne a viac doplácať na daniach)
Predpokladám že keď mestská časť chce pokutovať pre ne-staranie sa o majetok "štát" by to niekde vrátil :( "

si nechajte pre seba , resp. mali by sa i upraviť a smerovať na políciu a magistrát.
03. august 2018

Lubos Strpka

Je mi luto netrafila ste sa ani v jednom bode.
Pre auto mam garaz, psa ani ziadne ine zviera ktore by znecistovalo cudzie pozemky nemam a prechadzat cez zoradisko som doteraz nepotrboval (zijem tu cca 30 rokov).
Mate pravdu ze by si to mali poriadne oplotit - aby nam tu pod oknami "nekempovali" bezdomovci... (zoradisko sa nepouziva cca 20 rokov a na jedine co sa zmohli bolo cca tiez pred 20timi rokmi zatarasenie prijazdovych ciest k trati hradbou betonovych podvalov)
Ale ako majitel a hlavne ked je to statna firma (vzor pre nas porusovatelov vsetkych zmysluplnych nariadeni) by v nemali v strede mesta ohrozovat zdravie ludi pelmi burin, invaznych stromov - ktore treba nicit zo zakona (pajaseň žliazkatý), hmyzu a mozno aj hlodavcov.

Som rad ze u vas v Trnave vsetko funguje takze sa chodite pozerat a zmysluplne komentujete problemy nas z najvacsej dediny. :)

LS

p.s. uz na ziadne invektivy odpovedat nebudem - hambim sa aj za tuto ustipacny komntar - ale co uz - lepsie vypustit paru takto ako zbit zenu a deti :)
16. august 2018

jani

No vidite p. Strpka, to neboli žiadne invektívy ,len reakcia, možno trochu ostrejšia ale...nedalo mi, sorry. Nevidíte do toho ,tak to radšej nekomentujte. Myslím tým, celý obrovský problém zvaný FILIÁLKA. A to sa ani nebudem vyjadrovať k posledným vaším slniečkárskym slovám ...
22. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Priestory a pozemky v stanici Bratislava Filiálka boli vykosené a upravené zamestnancami ŽSR dňa 13.08.2018.



Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania