Rekonštrukcia Brnianskej cesty

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Monika 11. júna 2018

Dobrý deň. Rada by som vedela, kto rozhodoval o tom, ktoré úseky ciest sa budú rekonštruovať v rámci veľkej rekonštrukcie. Prečo sa rekonštruuje Brnianska ulica v smere do mesta až od zastávky Dubová po Horský park, keď najhoršie diery sú od Dubovej ku križovatke Patrónka.
Posledná rekonštrukcia danej križovatky bola ako vidieť fušersky prevedená a to z peňazí daňových poplatníkov. Dávam podnet, dajte tento úsek čo najskôr do poriadku. Sú tam diery a neustále narastajú. Prečo sa robí rekonštrukcia smerom z mesta až po križovatku Patrónka a opačný smer, ktorý je z celej trasy najhorší sa nebude robiť. Ďalšia absurdita a šaškáreň v Bratislave aj za naše peniaze.

12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
18. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že opraveným úsekom sa dokončila oprava Brnianskej cesty. V budúcnosti plánujeme pokračovať v ďalších úsekoch ako Pražská a spomínaná križovatka s Patrónkou. Križovatka s Patrónkou je problémový úsek, vyžaduje si dôkladne vypracovaný projekt organizácie dopravy. Tento rok sme sa rozhodli dokončiť úsek Brnianskej cesty, úsek v križovatke budeme realizovať samostatne, nakoľko sa nedá opravovať všetko naraz vzhľadom na dopravu. Stav križovatky budeme naďalej sledovať a zabezpečovať na nej bežnú údržbu.

Ďakujeme za pochopenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
12. september 2021

Martin Uváček

Betónová cesta na Patrónke je je aj po 3 rokoch bez opravy. Len sa lataju vzniknuté praskliny a oprava vydrží tak do najbližšej zimy. Podnet neriešený.
12. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ďakujeme za fotografiu, podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania