Dopravná situácia ul. Limbová

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Viliam 18. júna 2018

Kedy začnú konečne kompetentní - Magistrát, Krajský dopravný inšpektorát, Detská fakultná nemocnica, DPB - riešiť neúnosnú dopravnú situáciu pri vjazde do parkoviska pre návštevy Detskej fakultnej nemocnice - autá musia stáť v priamom jazdnom pruhu a tvoria sa tak každý pracovný deň rozsiahle kolóny - dňa 13.6.2018 DPB cestujúcich informoval že majú pre tento problém MHD linky na Limbovej 20 minút meškanie!!! Prečo stále v tomto meste uprednostňujeme autá pred MHD, cyklistami a chodcami!!! Vodiči áut navyše vulgárne nadávajú vodičom MHD ktorý im prekážajú pričom sú to vodiči áut ktorý porušujú predpisy lebo neumožnia vozidlám MHD výjazd zo zastávky.
Jedno z riešení napr. od konca žltej čiary zastávky MHD vytvoriť odbočovací pruh zúžením chodníka ktorý je v danom mieste dostatočne široký

18. jún 2018

Michal K.

niekedy su kolony az po Patronku. uz som volal par krat policiu, nech to riesi. mali by tam byt pravidelne. chapem rodicov s detmi ktori idu k lekarovi, no vacsina by asi zvladla zaparkovat inde a odivezt sa par zastavok trolejbusom.
21. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
19. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že vytvorenie odbočovacieho jazdného pruhu na parkovisko pred Detskou fakultnou nemocnicou budeme konzultovať s Krajským dopravným inšpektorátom. V prípade ich kladného stanoviska požiadame zodpovedné oddelenie magistrátu o zaradenie tejto stavby do zoznamu investičných akcií mesta.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. apríl 2020

Viliam

Prosím admina o preposlanie ci sa vo veci za 2 roky niečo pohlo, dakujem
29. február 2024

Martin Uváček

Pretrváva ešte tento problém?
02. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania