Park a ihrisko Bieloruska ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený
meno
Simona 15. augusta 2013

Chcela by som poukazat na dlhodobe problemy v parku na Bieloruskej ulici. Jednym z nich su odpadky. Najviac ich je vzdy v okoli detskeho ihriska. Prikladam dnesne fotky. Okolie ihriska je plne prazdnych plastovych flias, obalov od cigariet a inych plastovych odpadkov, ktore tam pravdepodobne ostavaju po mladych muzoch, ktori chodievaju cvicit na kovove konstrukcie, ktore su sucastou ihriska.
Dalsim problemom su neporiadni psickari, ktori nie su schopni odpratat vykaly po svojich psoch, ktorych vencia na travnatej ploche parku alebo vypustia volne, hlavne velkych psov a behaju tu medzi detmi.
Dalej by som sa chcela spytat, kedy bude uskutocnena rekonstrukcia detskeho ihriska, ktore pani starostka osobne na mieste prislubila zrealizovat do leta. Leto pomaly konci a nic. Asi to dopadne ako vlani, kedy pred zimou bol doplneny novy piesok do pieskoviska.
Je prasknuta cervena smyklavka, ktora je sucastou dreveneho domceka (vidno ju aj na fotke). Ja to nebezpecne, deti si na nej mozu sposobit zranenie.
Kamienkove ihrisko je uz skoro bez kamienkov.

15. august 2013

evi

Súčasťou miestneho kolorytu sú aj voľne pohodené použité injekčné striekačky v parku.
09. apríl 2014

Silvia Kovácsová

Dobrý deň,

uvedené detské ihrisko ako aj všetky ostatné na území mestskej časti pravidelne čistia verejno prospešní pracovníci miestneho úradu. Problémy s vandalmi a nemiestnymi obyvateľmi je v súčasnej dobe neúrekom, no snažíme sa aby každé jedno detské ihrisko bolo čisté a slúžilo na detské účely.
Nové šmýkľavky sú v súčasnoti v štádiu kúpe a budú sa zamieňať za poškodené.

S pozdravom

referát ŽP,OaCH
09. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedené detské ihrisko ako aj všetky ostatné na území mestskej časti pravidelne čistia verejno prospešní pracovníci miestneho úradu. Problémy s vandalmi a nemiestnymi obyvateľmi je v súčasnej dobe neúrekom, no snažíme sa aby každé jedno detské ihrisko bolo čisté a slúžilo na detské účely. Nové šmykľavky sú v súčasnosti v štádiu kúpy a budú sa zamieňať za poškodené.

S pozdravom

Silvia Kovácsová
referát ŽP,OaCH
14. jún 2021

Martin B

4 ostre sroby, z vytrhnutych laviciek. jedna prie smyklavke druha pri kolotoci. nebezpecne pre ludi a deti, si mozu sadnut na hrdzavy srob.
14. jún 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Buncsak,
fotografiu s komentárom preposielam MČ.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
15. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dňa 15.6.2021 boli všetky šróby odrezané z vytrhnutých lavičiek na Bieloruskej ulici. Ďakujeme za Váš podnet.

S pozdravom

odd. ŽP,OaCH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania