Nezmyselná značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Kolchak 16. augusta 2013

Približne v Apríli tohto roku bola na Ulici Jozefa Hagaru v Rači umiestnená dopravná značka Zákaz vjazdu . Táto značka sa tam vraj nachádzala už v minulosti.Avšak obyvateľom dvojsmerná prevádzka vyhovovala a dnešná situácia predstavuje skôr problém. Je potrebné podotknúť , že za 7 rokov čo tam bývam nikdy nebol problém s dvojsmernou premávkou v tomto úseku . Chcel by som sa spýtať aká zákonná cesta existuje na dosiahnutie zmeny v dopravnom značení v tomto úseku. Ďakujem!

17. august 2013

Jurkovič

Je to naozaj nezmysel!!!
Treba tu osadiť dopravné značky max. povolenej rychlosti 30 km/h a hlavne rozšíriť ten lievik výjazdu na Kadnárovú ulicu.
Potom nebudú musieť vodiči robiť fakultatívnu jazdu po Krasňanoch len preto, aby sa dostali domov.
18. august 2013

Dusan

Pred casom bol prave na tejto stranke rieseny podnet, tiez obyvatela tejto ulice, ktory prave naopak pozadoval o OPATOVNE umiestnenie zakazovej dopravnej znacky v tomto useku. http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/3456/premiestnena-zakazova-dopravna-znacka
20. august 2013

portos

Som za odstranenie tejto blbej znacky
20. august 2013

portos

Ved prave autora predchadzajuceho podnetu palilp co nemalo.
30. august 2013

Odpoveď samosprávy

Ulica Jozefa Hagaru, v úseku od Vrbenského ulice po ulicu Kadnárovú, je z dopravného hľadiska jednosmerná komunikácia. Preto je aj označená príslušným dopravným značením. Prvá dopravná značka B 2 - Zákaz vjazdu je v tomto úseku umiestnené na križovatke ulíc J. Hagaru a Kadnárova, ďalšia pri obytnom dome Hagarova 17 /nakoľko sa sem dostávajú motoristi, ktorí odbočujú pri pošte cez podjazd/. Túto niekto svojvoľne odstránil. Na tento stav nás prostredníctvom stránky odkaz pre starostu upozornil v apríli 2013 občan. Na základe tohto podnetu bola táto chýbajúca dopravná značka po predchádzajúcom odsúhlasení poslancami v Komisii výstavby, územného rozvoja, dopravy, životného prostredia a verejného poriadku opätovne osadená na svoje pôvodné miesto. Posledná značka je umiestnená na križovatke ulice J. Hagaru s komunikáciou sprístupňujúcou komplex garáží pri Meopte, kadiaľ sa dá dostať aj cez Vrbenského a Kadnárovú ulicu na Peknú cestu.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
05. september 2013

Bibiana

Samozrejme chapem, ze Vam vadi robit si vylet po celych Krasnanoch, ale ta znacka je tam spravne a aspon trochu obmedzi dopravu pod podchodom. Neraz sa tam stavaju dopravne kolizie, kedy si clovek vykracuje z posty a ide ho zrazit auto. Dokonca minule jedno aj narazilo do maleho dietata, ktore vybehlo z poza rohu. Mali by tam kompetentni uplne zamedzit prejazd!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania