Krásna ozdoba pošty na Vlasteneckom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
tyno 19. júna 2018

Toto rastlinstvo, ktoré vyrastá spoza múrov na Vlasteneckom námestí si pestujú schválne? Je tam už roky a vyrastá až do okien budovy. Ak nevadia kompetentným, tak okoloidúcim určite !! Nemá pošta správcu, upratovačku / alebo peniaze /, ktorí by to za pár minút zlikvidovali? Občas by sa zišlo okrem vytrhania buriny / keď je ešte malá / okolo pošty aj pozametať, aby sme na chodníčku okolo pošty nemuseli prekračovať množstvo špiny a papierov. Myslím si, že údržba priestorov okolo pošty patrí do jej kompetencie. A ak nie, tak niekoho iného, ktorý si neplní svoje povinnosti. Hlavne, že v neďalekých dedinkách v Rakúsku sa rozplývame nad čistotou, poriadkom a kvetmi. Začnime sa tiež starať o svoje okolie, aby sme sa v hlavnom meste nemuseli hanbiť pred jeho návštevníkmi.

19. jún 2018

E.B.

Myslím že podnet je oprávnený. Tu sa jedná o invazivnu rastlinu, tu treba zlikvidovať chemicky, lebo ostrihaním sa rozširuje cez korene. Majiteľ budovy má práva ale aj POVINNOSTI, na ktoré sa zabúda.
20. jún 2018

Jerome

Burinové polia rastú všade

Človek by najradšej zatvoril oči, keď ide okolo...Slovenská pošta ! Mr Drucker Vás nič nenaučil???
22. jún 2018

Rhonda

A odporúčam nech sa pozrú a na jediny bezbariérový chodník vedúci na poštu. Zeleň je tak prerastené že sa po chodníku nedá prejsť
22. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet prešetríme a na základe zistených skutočností oslovíme vlastníka pozemku predmetných objektov (Slovenskú poštu) a vyzveme ho na zabezpečenie nápravy.

mestská časť BA-Petržalka
28. jún 2018

tyno

Dnes ráno pri prechádzaní okolo pošty mi skoro oči vypadli - burina nikde. A to bolo roky treba čakať na jej odstránení ! To nikto z kompetentných nevidel ? Ani pracovníci pošty, ani samospráva, ani naši poslanci / určite ju navštevujú /, ani vedúci pracovníci VPS ? My máme suplovať prácu ľudí, ktorí majú zabezpečiť nápravu tu a aj na iných miestach nášho mesta ? Ďakujem úradníkom a robotníkom, ktorí sa postarali o krajšiu " vizáž" našej pošty. Ráno som osobne hovorila s robotníkmi, ktorí túto burinu zlikvidovali vraj už včera. Konečne.
08. november 2019

Martin Uváček

Táto burina už okolo pošty nerastie. Môžeme označiť za vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania