MÚ Ružinov - nečinnosť stavebného úradu - rozkopaný chodník

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
jan lascek 19. júna 2018

Dobry den,
Rad by som poukazal cinnost/necinnost Stavebneho uradu Ruzinov, ktory bud kolauduje stavby/rozkopavky operatorov podla prilozenych obrazkov alebo im to je absolutne jedno.
Rozkopavka, nemenovaneho operatora, odflaknute, neupravene, veduca stav. uradu Ing. Marta Funtíková na korektny podnet/mail nereaguje. po telefonickom hovore so zastupcom uradu odpoved - Podnet treba podat cez podatelnu v zmysle zakona a zaplatit **spravny poplatok** to bolo zdoraznene ,-- inak neriesia
Riesenie > Staznost operatorovi po vlastnej linii, ten nedostatky opravil ochotne a promptne dokonca cez vikend. (da sa ked sa chce)
Dakujem este raz stavebnemu uradu ruzinov za luxusne sluzby obcanom!

20. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prvom rade ďakujeme za Váš podnet, keďže táto forma dotazu a odpovede môže viacerým obyvateľom ozrejmiť situáciu. V prvom rade Stavebný úrad, ani pani Ing. Funtíková NEMÁ na dané riešenie dosah.

Spevnená plocha sa nachádza na pozemku parc.č. 6721/1 k.ú. Ružinov, ktorý je vo vlastníctve a priamej správe Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy.

Pozemok ani spevnená plocha NIE SÚ zverené do správy mestskej časti z uvedeného dôvodu mestská časť nepovoľovala predmetné rozkopávkové práce ani o nich nemala vedmosť. Za podnet by mal mať zodpovednosť magistrát, ako vlastník a správca predmetnej plochy.

Ak bol operátor rýchly v riešení, tak zjavne mohol konať v súčinnosti alebo súhlasom Magistrátu.

Podnet postupujeme Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
21. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nejedná sa o stavbu chodníka v sprave a v majetku hlavného mesta SR Bratislava. Predmetný chodník Hlavné mesto SR Bratislava po vybudovaní obytného súboru nepreberalo a pozemky nie sú v zmysle Občianskeho zákonníka súčasťou stavby. Správcom a vlastníkom stavby je investor obytného súboru, ktorý tento chodník majetkovo právne nedousporiadal.



Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
19. jún 2020

Jan Lascek

Vec som doriesil este v roku 2018 tym ze som kontaktoval orange a ich dodavatela subtel a opravili to. Urady 0 bodov klasika. 70 percent dane z príjmu fyz osob ide vuc a mc. Dakujem
21. jún 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ďakujeme za aktualizáciu, podnet sme uzavreli.

S pozdravom
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania