Obnovenie vodorovného značenia cyklotrasy Dúbravská radiála

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Obyvateľ Dúbravky 21. júna 2018

Dobrý deň poprosil by som obnovenie starého vodorovného značenia cyklotrasy Dúbravská radiála pre udržanie pravidiel a organizácie chodcov a cyklistov. Zachovajme si aj to málo z cyklotrás čo v Dúbravke máme, keď to ide v iných mestkých častiach musí ja u nás. Pripadne obmedzenie parkovania aút na chodníku aby nebrali priestor chodcom. Musíme sa niekde odraziť, keďže cyklotrasy v Dúbravke prakticky neexistujú :(

S pozdravom ďakujeme :)

08. december 2019

Tomáš Sokol

Rovnako sa pridavam k tejto ziadosti, nakolko vstupil do platnosti aj novy zakon o elektrokolobezkach, chcelo by to kompletne vyznacit a oddelit tak priestor pre chodcov a cyklo/kolobezkarov aj na ostatnych usekoch.

Zvisle dopravne znacenie chodci totalne ignoruju.
Od WestendGate po Dubravskej ceste je spraveny novy kusok cyklotrasy - super! lenze kam pokracuje, kde je znacenie, kade sa ma clovek napojit ked dorazi na krizovatku Harmincova?

Rovnako od krizovatky hore na obrazku sa uz znacenie straca az po Park SNP - tam je opat kusok (ktory sice zasa chodi nerespektuju a lezu do trate) ale potom opat az po Karlovku nic, na stiredacku s autami - na cestnom bicykli to je tazsie nez etapa Paris-Roubaix, sice su v spomalovacoch otvory pre bike, lenze hned za nim je diera,takze nema zmysel ich niekedy ani vyuzivat ale ist na chodnik, zliest, klucovat.

Existuje nejaka cyklotrasa vobec na trati Harmincova, kade treba ist?
09. december 2019

Odkaz pre starostu

Podnet bol preposlany samosprave,

s pozdravom,

Pavla Rachelova
[email protected]
18. február 2021

Obyvateľ Dúbravky

Vodorovné značenie bolo obnovené, ale nevie sa či to robilo mesto. Takže je to vyriešené.
14. apríl 2021

Obyvateľ Dúbravky

Foto dokumentácia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania