Chýbajúce detské pieskovisko

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Robo Clementis 17. augusta 2013

Na ulici Vihorlatská nie je žiadne detské pieskovisko. Prečo pán primátor? Obyvatelia bytoviek sa ho dožadujú. Je problém zabezpečiť detské pieskovisko?...Na foto, či z google ear alebo google map si viete pozrieť aká je situácia teraz a miesta na výstavbu je habadej. V prílohe zasielam aj fotky detičiek, ktoré sa hrajú akože v malej plastovej mušličke, na ktorú sa podotýkam poskladali 3 mamičky a dokúpili aj piesok. 3 roky sa s týmto nič nedeje a už toho bolo dosť. Je správne,a by som si ja niečo zabezpečoval keď je táto úloha pridelená na pána primátora?..V mene všetkých mamičiek žiadame o nové pieskovisko s prístreškom a s troma lavičkami na sedenie k pieskovisku. Nech konečne táto časť sídliska vyzerá k svetu. A nech sa majú naše ratolesti kde hrajkať.

19. august 2013

Robo

Chcem podotknuť všimnite si stav tohto akože pieskoviska. zlomené, poškodené. Deti sa nemajú kde hrať.
Doplňam aj cenovú ponuku na výstavbu pieskoviska na kľuč - firma KUPAS, ktorá vacsinu takých ihrisk robí je ochotná ho postaviť za 976€...verím, že toto pre mesto Prešov nie je problém.
19. august 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
28. máj 2015

Prešov Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opatovne poslany na radnicu. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania