Chodník k Dúbravka - Bory

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Ricco 24. júna 2018

Dobry den, chcem sa informovat a zaroven poprosit s skore riesenie problemu kazdeho Dubravcana, ktory sa uz pokusal dostat do Borov peso.
Nedavno som skusil tuto cestu absolvovat a musim priznat, ze je to poriadna prekazkova draha plna odpadkov a vysokej travy.
Preto by som chcel poprosit, ci by v prvom kroku nebolo mozne vyznacenu neoficialnu cesticku aspon vykosit, aby sa dalo tadial normalne prejst.
V druhom kroku sa chcem informovat, ci v blizkej dobe MC planuje vytvorit v danej lokalite chodnik, ktory by prechod k Borom umoznil. Aktulane prechadzanie ludi okolo frekventovanej cesty na Agatovej je velmi nebezpecne, denodenne tam stretavam ludi, ktory sa na nakup takto vyberu.
Dufam, ze nebudeme cakat nato, kym sa ZSR raz rozhodnu, ze postavia zastavku, ako uz roky planuju.
Dakujem

24. jún 2018

SelfMan

Este k tomu poznamka - neexistuje tu ziadna cyklocesta do DNV. (smer most Chucka Norrisa ;-) ) Ist medzi autami je dost rizikova zalezitost. S detmi by som sa tam neodvazil.
28. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pozemky v správe mestskej časti sú vykosené a vyčistené vrátane podchodu pod železničnou traťou.
V súčasnosti mestská časť neuvažuje s budovaním pešieho prepojenia do Borov. To je súčasťou uvažovaného predĺženia Saratovskej ulice, ktoré je v štádiu projektovej prípravy pre stavebné povolenie. Predmetnú investíciu nezabezpečuje mestská časť.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
08. júl 2018

123

Co tu trepete o koseni vratane podchodu pod zeleznicou. V zivote tam nikdy nikto nekosil chodim tade x krat fo tyzdna Chodievam tam osekat aspon tie dlhe konare nech nam to nevypichne oci.
19. júl 2018

Zdenek Hubatka

to je pravda, minimalne tenro rok tam kosene nebolo....
19. júl 2018

123

Opravujem. Z dubravskej strany je to vynimocne pokosene. Za podchodom je dzungla.
04. február 2024

Jana B

Kedze predlzenie Saratovskej je v nedohladne vraj kvoli nemoznosti cerpat na to Eurofondy, co udajne blokuje aj vystavbu zel.zastavky(TIOP), nemohlo by mesto z poplatkov za development vybudovat aspon chodnik pre pesich(idealne aj cyklistov)? Developer plati poplatky, my obyvatelia dane a po tolkych rokoch co Bory stoja sa musime stale brodit blatom medzi krovim ako dakde mimo civilizacie, fakt smutne ;-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania