Oprava výtlkov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
MajaT 24. júna 2018

Dobrý deň, včera, t.j. 21.6. začali "opravovať" výtlky na Trebišovskej pri domoch 15-21.. Tá cesta potrebuje nový povrch a nie plátať diery, ktoré po pár mesiacoch budú znovu!!!! Tá cesta je úplne polepená... Jednu dieru "opravia" a hneď vedľa je ďalšia, ktorá ešte počká... DOKEDY?? Aký zmysel má takéto plátanie??
Pracovníci sa asi ponáhľali, keďže ani len neodpratali vypílené kusy a mohlo dôjsť k poškodeniu pneumatík/áut...

25. jún 2018

MajaT

a odpad z cesty sa necha bud pri smetiakoch (koniec ulice) alebo na parkovacom mieste (zaciatok ulice)...
03. júl 2018

MajaT

Výtlky sú už "opravené", zaplátalo sa... znovu... Poprosila by som len odovzdať odkaz spoločnosti, ktorá to vykonávala, aby zamestnancov upozornila, že vyrezané kusy asfaltu, vedľa ktorých musia niekoľko dní autá prechádzať a parkovať, by mohli priebežne odpratávať!! a bandasky PENETRAČNÉHO NÁTERU, by si mohli po sebe upratať tiež!! Nech ich nemusíme na vlastné náklady zanášať do zberu! ich "likvidáciu" si do faktúry prenesú, tak nech ju aj vykonávajú. Zahodenie do trávy asi nie je správny postup!
11. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava-Ružinov upozornila dodávateľa prác aby zabezpečoval plynule odstraňovanie vyrezaných častí asfaltu. Na uvedenú komunikáciu (Trebišovská) má mestská časť Bratislava-Ružinov spracovanú projektovú dokumentáciu a komplexná rekonštrukcia povrchu vozovky je zaradená do plánu.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
11. júl 2018

MajaT

Dobrý deň,
ďakujem za Vašu odpoveď.
Budeme sa tešiť na nový povrch a zároveň ďakujem za upozornenie dodávateľa.
24. november 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, mozno ste zachytili informaciu, mozno nie - na ulici Trebisovska pri bytovom bloku 15-21 prebehla komplexna rekonstrukcia povrchu cesty, tak ako aj avizoval MU Ruzinov
podnet mozeme oznacit ako VYRIEŠENÝ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania