Nebezpečný prechod

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Aleš Sedivec 28. júna 2018

Dobry den. Mame kancelariu v parteri priamo oproti novemu priechodu pre chodcov na Mytnej ulici pred projektom Blumental. Pravdepodobne mestska cast vysadila zivy plot velmi nebezpecne, petoze pesi chodci nemaju absolutne ziadny vyhlad na vozovku. Boli sme svedkami niekolkych havarii v dosledku nahleho zabrzdenia a myslim ze je otazka casu kym sa stane nieco horsie. Je to extemne nebezpecny prechod pretoze autobusovy prhuh nema zaidny odstup a chodci naopak ziadny vyhlad, neraz autobusovy pruh pouzivaju agresivni vodici na predbiehanie. Bolo by vhodne tieto kriky vyrazne skratit a idealne nahradit stromoradim. Dakujeme.

03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
28. október 2019

Michal

Nebudeme.
09. január 2020

Martin Uváček

Kríky ostrihané. Chodcov na priechode je už lepšie vidieť.
10. január 2020

Ales Sedivec

lepsie vidiet je hlavne preto lebo je zima a listie je opadane.. ked tam este listie bolo, pri pohlade z auta bol rozdiel minimalny..
01. júl 2021

Aleš Sedivec

A tento stav naozaj povazujete za vyriesenie problemu? ja som myslel ze je to vtip. Okrem toho ze to vyzera ako v tretom svete je to nefunkcne. Sme tu denne 10 hodin a problem pretrvava, kazdy den sa tu tuknu auta kvoli chodcom ktory ich prekvapia spoza kriku. Treba sa na ten uhol pozriet aj z pozicie vodica ktory prichadza smerom od Racianskeho myta a z jeho zorneho uhla sa touto operaciu zmenilo minimum. Momentlane na tych hraboch opadavaju listy takze sa moze zdat ze je to leosie. Ale nie je je to lepsie. Ten zivy plot je na mieste ktore susedi s autobusovym prihom nebezpecny.
01. júl 2021

Aleš Sedivec

Mýtna-chodník-bariérový

Opatovne nahalsujem tento podnet, nakolko ani raz som nezaznamenal akukolvek reakciu. jedna sa o zivy plot oddelujuci cestnu komunikaciu na ul. Mytna od chodnika. Tento zivy plot brani vyhladu chodcom vstupujucim na prechod pre chodcov a autobusovy pruh delia doslova len milimetre od listov ziveho plotu. Ne absolutne nemozne bezpecne vstupit na tento priechod pre chodcov a denne z okna nasej kancearie vidime prudke brzdenia alebo dokonca buracky automobilov, ktore az na poslendu chvilu registruju chodcov. Okrem bezpecnostneho odstupu tohto ziveho plota by bolo viac ako prijatelne stomoradie ktore zjemni prachovu a akusticku zataz Mytnej ulice ktoru viac ako vydatne generuje automobilova doprava. PS pani na obrazku stala na tom mieste cca 10 minut pretoze sa bala prejst a to bola nedela.
01. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

z dôvodu duplicity podnetov sme pristúpili k ich zlúčeniu, samospráva naposledy reagovala 19. novembra následovne:

"
Dobrý deň,

živý plot pri priechode pre chodcov na Mýtnej ulici bol znížený.

Oddelenie správy komunikácií
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava"

Podnet sme zároveň opätovne zaslali samospráve s upozornením na komentár a aktualizáciu.

S pozdravom

Tím portálu Odkaz pre starostu
17. september 2021

Martin Uváček

Už je ostrihané dosť nízko nato, aby bolo človeka pred priechodom vidno. Podľa mňa vyriešené.
17. september 2021

Michal

Dufam ale, ze ked to zase narastie, nebude treba otvarat novy podnet.
17. september 2021

Aleš Sedivec

A ake je to nadherne! Ako z Parizskeho parku!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania