Nebezpečne rozpadávajúca sa terasa

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
ocko 28. júna 2018

Rozpadajuca sa terasa ,ulomky konstrukcie betonu ohrozuju chodcov

28. jún 2018

tyno

Kedy sa konečne rozhodne komu terasa patrí a dá sa do normálneho stavu. Čaká sa, až sa stane nešťastie a padne dolu ? Hanbím sa domov pozvať návštevu zo zahraničia, aby nevideli v akom prostredí žijeme! Darmo máme zrekonštruovaný a zateplený dom, keď prechádzať popod terasu je horor.
10. júl 2018

Common Ennemy

Ozdaj terasa patrí bytovke?
12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že podľa našej vedomosti, je terasa Jungmanova - Vlastenecké námestie je vo vlastníctve SBD Petržalka. Hlavné mesto SR Bratislava má od mestskej organizácie Generálny investor Bratislava doklady o odovzdaní predmetnej terasy do správy spomínaného bytového družstva.

Ďakujeme za porozumenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
16. júl 2018

Odkaz pre starostu

Na základe odpovede samosprávy bola za účelom riešenia tohto podnetu oslovená spoločnosť SBD Petržalka.

Juraj Hurný
[email protected]
27. február 2020

Ingrid Polačková

Dobrý deň,
Bytové družstvo Petržalka, správca bytového domu Jungmannova 18, 20, Vás v mene vlastníkov žiada, na Vaše náklady opraviť osadenie panelu betónového zábradlia na oporný stĺpik pochôdznej terasy bytového domu.
Ďakujem
14. máj 2022

Peter Czirak

Treba si ujasnit, ze spravca nie je vlastnik.
Ak mesto davalo terasu do spravy, tak je jasne ze je vlastnikom. Spravca by mal pripravit dokumentaciu, rozpocet a potom sa obratit na vlastnika aby to zafinancoval a nasledne vybrat zhotovitela a opravit to.
14. máj 2022

Common Ennemy

ak má terasy opravovať mesto potom poprosím aj mne balkon. ja z vašej terasy nič nemám. nech ju zbúraju a vyriešte si vstup ako vlastníci..
14. máj 2022

Peter Czirak

Bohuzial byvate v meste a v civilizacii. Obyvatelov tychto bytoviek tiez nemusi zaujimat ze pri nabrezi niekoho vytapalo a ze preco platit povodnovu ochranu, ze niekde treba cesty a chodinky, ze preco ich postavit, preco ten ma elektricku a ja nie. Je to normalne, Tieto terasy su chodnikmi, su poprepajane aby sa dalo po nich ist pozdlz ulice, nesluzia len na vchod do domu. Tak ako Vam opravuju chodniky pred domom, mal by to vlastnik tychto stavieb spravit aj tu.
29. jún 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
29. jún 2022

Common Ennemy

chodník je verejný priestor toto je súkromná záležitosť vlastníkov bytov..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania