Trasa: zastavka Lubovnianska-nemocnica Antolska z pohladu chodca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Dexter 02. júla 2018

Dobry den, zo zastavky Lubovnianska sa chodci nevedia bezpecne a jednoducho dostat do nemocnice na Antolskej.
1.chodec nemoze pokracovat rovno od zastavky najkratsou trasou k priechodu na opacnu stranu (foto 2 oranzova ciara) ale musi ist okolo (zelena), co matie ludi, ktori to tam nepoznaju, preto by stalo za zvazenie vytvorit priechod a dokoncit chodniky aj v tomto mieste (foto 3).
2. ak uz sa ale chodec vybral po uz existujúcom chodniku a priechode, tak pride k miestu, kde mu brania v dalsej ceste parkujuce auta, smetiaky,.. (foto 4). V tomto mieste bude bike sharingova stanica, preto by sa hodil lepsi pristup.
3. na krizovatke Tematinska-Antolska chodnik konci sice bezbarierovo, no bez dalsej moznosti pokracovat bezpecne dalej - bolo by dobre vyznacit nejaky priechod.

05. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
17. júl 2018

Beata

21.3.2018 som tiež poslala foto prechodu z Ľubovnianskej na Antolskú na magistrát dostala som odpoveď, citujem:
Dobrý deň,
Chodník sme kontrolovali, bezbariérová úprava priechodu pre chodcov je zrealizovaná správne a nie sú na nej nedostatky.
Aj tak sa dá, nie :-((
11. september 2018

Martin Nýdr

Spracoval som materiál do občianskeho rozpočtu - návrh na bezbariérovú úpravu a dobudovanie prechodov. Uvidíme či to vyberú a zaradia do hlasovania. Riešil som to ale bez žtou vyznačeného úseku na mapke, pretože ide o pozemky súkromnej spoločnosti a tam hl. mesto asi nebude chcieť robiť nič, takže som riešil všetko ostatné čo je vo vlastníctve hl. mesta. Škoda že sa sem nedá pridať súbor, by ste si to mohli pozrieť. Včera vnoci sme sponzorsky obnovili aspon značenie na prechodoch okolo nemocnice. https://www.facebook.com/bratislavasluzby/photos/pcb.1367861996680938/1367861686680969/?type=3&theater
12. september 2018

Beata

Ďakujem Vám veľmi pekne, len škoda, že supľujete Magistrát a vlastníci pozemkov nemajú
( nechcú) mať záujem o svoje pozemky (možno). Veľa šťastia.
10. máj 2022

Matej Gašpierik

Na Betliarskej ulici sa stalo už niekoľko nehôd, dokonca mám aj osobnú skúsenosť, kedy nás troch vodič nevidel na priechode pre chodcov. Tie sú dlhé, cesta je široká, vodiči majú dojem že sú na diaľnici a nie v meste, málokto po nej chodí maximálnou povolenou rýchlosťou, preto si myslím, že riešením by bolo vybudovanie ostrovčekov v strede vozovky tak, ako je vybudovaný jeden v strede Betliarskej ulice. Ten jediný je bezpečný. Treba si uvedomiť, že pohyb chodcov je tam obrovský, najmä personál a pacienti neďalekej nemocnice. Preto by som navrhoval vytvorenie bezpečných prechodov pre chodcov cez Betliarsku ulicu a následne aj Antolskú, za prioritu číslo jedna!
10. máj 2022

Beata

Betliarska je vôbec v katastrofálnom stave aj na zastávke Bzovícka smer Pro Care je problém prejsť a ísť bez úrazu po chodníku.
15. máj 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania