Staromlynská-tráva-Kosenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Peter 02. júla 2018

Posledné kosenie na Staromlynskej ulici, stav k 30.06.2018 (tráva na chodníku, kosba nebola dokonalá - traktorom, ktorým sa kosilo, nerešpektuje terénne nerovnosti kosenej plochy (na kraji a v strede zostala nepokosená tráva).

10. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V miestach, kde je možné kosť traktorovou kosačkou dodávateľ využíva možnosť kosenia strojom. Po kosení sa ešte ručne dokáša a následne vyhrabáva pokosená hmota. V čase Vášho podnetu neboli práce dokončené, kde následne bolo riešené obkášanie a vyhrabanie pokosenej hmoty.

ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
10. júl 2018

Peter

Dobrý deň,

ďakujem za odpoveď, žiaľ, pokosená hmota nebola vyhrabaná (rovnako ako pri prvom kosení).
11. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet,

pracovník zodpovedný za údržbu zelene vykoná kontrolu miesta s dodávateľom a v čo najkratšom čase dodávateľ vykoná nápravu.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Podnet bol v danom čase vyriešený.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania